OPINIONS

Με ή χωρίς τεχνικό διευθυντή;

Με ή χωρίς τεχνικό διευθυντή;

Βλάνταν Μιλόγεβιτς, Πέδρο Μαρτίνς, Γάλλος προπονητής ή κάτι άλλο ανάλογα με το αν θα πάρει "Ουσίγιος" ή όχι ο Ολυμπιακός. Γράφει ο Αλέξης Βιρβίλης.

Σε μία περίοδο που δεν έχει καθόλου αγωνιστική δράση και η επικαιρότητα αναλώνεται στα όσα συμβαίνουν στις δικαστικές αίθουσες, στα Πειθαρχικά Όργανα της Λίγκας ή της ΕΠΟ, στα Δ.Σ. της Λίγκας ή στις συζητήσεις με την Πολιτεία, είναι λογικό πολλές φορές να πηγαίνει η συζήτηση στην "επόμενη μέρα".

Αναπόφευκτα στον Ολυμπιακό η κουβέντα περιστρέφεται γύρω από το θέμα του προπονητή. Ο Όσκαρ Γκαρθία είναι στον αέρα, για την ακρίβεια οι πιθανότητες να μείνει στο Λιμάνι είναι συντριπτικά εις βάρος του και είναι λογικό να έχει ξεκινήσει μία ολόκληρη συζήτηση σχετικά με τον διάδοχό του χάρη σε πληροφορίες που έρχονται από το εξωτερικό.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ήταν το πρώτο όνομα που κυκλοφόρησε και ο Ολυμπιακός έσπευσε να το διαψεύσει κατηγορηματικά, άσχετα αν στην Σερβία εικάζουν ότι το γεγονός ότι δεν ανανεώνει με τον Ερυθρό Αστέρα, έχει να κάνει με τους "ερυθρόλευκους". Κάποιοι στο Βελιγράδι μάλιστα "αποκάλυπταν" ακόμα και ταξίδι του Μιλόγεβιτς στην Ελλάδα για να συζητήσει με τον Ολυμπιακό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι ένας προπονητής που ακούγεται τον τελευταίο χρόνο. Οι πληροφορίες από την Πορτογαλία κάνουν λόγο για δύο κρούσεις, μία πέρσι τον Μάιο και άλλη μία τον περασμένο χειμώνα όταν αναζητούσε η ΠΑΕ τον διάδοχο του Λεμονή και κατέληξε στον Γκαρθία.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ανοίξει παρτίδες πλέον με μεγάλο γραφείο μάνατζερ στην Αγγλία και θα προτιμούσε να βρει μια ομάδα στην Premier League ή στην Championship, αλλά αν έρθει τελικά κάποια πρόταση από τον Ολυμπιακό θα την συζητήσει πολύ σοβαρά.

Τις τελευταίες ώρες προέκυψε και μία έντονη φημολογία από την Γαλλία που θέλει τον Φρανσουά Μοντέστο να ψάχνεται στην πατρίδα του για τη διάδοχη κατάσταση στον κόκκινο πάγκο.

Ωραία όλα αυτά που συζητάμε βεβαίως. Είναι μία κουβέντα με αρκετό ενδιαφέρον, αλλά αν βάλουμε στο τραπέζι όλα τα στοιχεία, μπορούμε να πούμε ότι έχουν βάση;

Μην ξεχνάμε ότι ακόμα δεν έχει φύγει ο Μάρτιος. Μέχρι τον Μάιο που ολοκληρώνεται η σεζόν πολλά μπορούν να αλλάξουν.

ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ

Δεν λέμε ότι ο Όσκαρ Γκαρθία θα μείνει στους "ερυθρόλευκους", μιας και φαίνεται ότι το έχει καταλάβει και εκείνος ότι αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν. Άλλωστε, δεν είναι καθόλου τυχαία τα δημοσιεύματα στην Ισπανία περί ενδιαφέροντος της Σοσιεδάδ, της Εσπανιόλ, της Θέλτα και της Λα Κορούνια. Προφανώς και όλα αυτά διαρρέουν από το περιβάλλον του προς τον τοπικό Τύπο. Όπως διέρρεε τον περασμένο Γενάρη και η πρόταση από τον Ολυμπιακό...

Το θέμα είναι ότι με τον Ολυμπιακό ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Κι αυτό, γιατί πολλά δεδομένα αλλάζουν από μέρα σε μέρα. Θυμάστε πέρσι που κάναμε λόγο για το γαλλικό μοντέλο (Ρεμί Γκαρντ) και τελικά κατέληξαν οι Πειραιώτες σε ένα "ιμιτασιόν" γαλλικό μοντέλο με μπόλικη δόση βέλγικου (Χάσι);

Αυτή τη στιγμή κανείς δεν έχει βγει να πει με σιγουριά με τι μοντέλο θα πάει ο Ολυμπιακός τη νέα σεζόν. Ακούμε για πολλές αλλαγές όχι μόνο στο Ρέντη, αλλά γενικότερα και στον "περιβάλλοντα χώρο" της ΠΑΕ.

Αυτό σημαίνει ότι θα πάρει τεχνικό διευθυντή ή όχι; Θα φέρει έναν "Ουσίγιος" ή θα μείνει ως έχει;

Όπως αντιλαμβάνεστε, έχουμε πολλά ψωμιά ακόμα για να μάθουμε οριστικά τις διαθέσεις των πρωταθλητών για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σε περίπτωση που προσληφθεί τεχνικός διευθυντής, ενδέχεται εκείνος να επιλέξει τον προπονητή. Κανένας δεν ξέρει...

Οπότε, σε αυτές τις περιπτώσεις ο χρόνος είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Με μία λέξη; Υπομονή!

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ