OPINIONS

Μέγας είσαι Μπίμπαρς και θαυμαστές οι πάσες σου!

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Νάτχο με την παρουσία του έως τώρα στα ματς του Ολυμπιακού "φωνάζει" στον Μάρτινς πως - αν μη τι άλλο- αξίζει μια... δοκιμή και στην 11άδα!!!

Λίγα λόγια για... εμμονές προπονητών. Αρχικά, ΝΑΙ, έχουν κι αυτοί τις εμμονές τους όπως όλοι όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο. Μέ την ιδιαιτερότητα πως, ναι μεν αυτοί είναι και πιο "τίμιοι", υπό την έννοια ότι μία τέτοια "εμμονή" -αν δεν τους βγει- μπορεί να τους οδηγήσει ακόμη και στο να χάσουν ένα (κι όχι μόνο) παιχνίδι, όμως ταυτόχρονα και το βάρος της ευθύνης που κανονικά ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ τις εμμονές στους προπονητές.

-Για το Σάβατο τα είπαμε, μέσες άκρες, προχθές. Η υπερβολική προσπάθεια του Μαρίνου Ουζουνίδη να χωρέσει στην 11άδα όχι μόνο παίκτες που με βάση το δικό του πλάνο παίζουν στον ΙΔΙΟ χώρο (σ.σ. Μάνταλος και Μπογιέ αριστερά στα χαφ στο 4-4-1-1), αλλά κάποιος (-οι) εξ αυτών δείχνουν και ντεφορμέ, του κόστισε τον αποσυντονισμό για ένα ολόκληρο ημίχρονο, αλλά και την αδυναμία να βρεί λύση στο Β', χάνοντας 2 υπερπολίτιμους βαθμούς στο κυνήγι του τίτλου!

-Την Κυριακή ήρθε η (για μία ακόμη φορά) παρουσία του Νάτχο να επιβεβαιώσει το πόσο χαρισματικός και πολύτιμος είναι για το παιχνίδι του ΟΣΦΠ. Μπήκε στο 59' αντί του Χριστοδουλόπουλου και έπαιξε στον άξονα βοηθώντας τα μέγιστα.

Την ίδια στιγμή, "ελευθέρωσε" τον Φορτούνη από την ασφυκτική πίεση στο κέντρο, αφού βγαίνοντας πλάγια δεξιά βρήκε σαφώς περισσότερο χώρο δράσης. Μάλιστα σε μία από τις μεταξύ τους αλλαγές θέσεων, βρέθηκε ο Νάτχο έξω δεξιά και με την εκπληκτική 30άρα μπαλιά του στον Κούτρη, του έδωσε την ευκαιρία για την ασίστ στον Χασάν.

Όλα αυτά, βέβαια, το πως και που θα κινηθούν δηλαδή, τα είχε σχεδιάσει ο Μαρτίνς. Άρα, θα πει κάποιος ότι τον αξιοποιεί ιδανικά, φέρνοντάς τον από τον πάγκο. Είναι, όμως, έτσι;

Βλέποντας τα αποτελέσματα των αγώνων που μπήκε, ίσως.

Όμως η αλήθεια είναι ότι στην ήττα από τον ΠΑΟΚ έμεινε στον πάγκο, ενώ στην ισοπαλία του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ, ήταν... εκτός αποστολής!

Στ' άλλα ματς;

-Μπήκε στο 87'με τον Λεβαδειακόκαι στο 74'με τον ΠΑΣ.

-Στο 84'με τον Αστέρα, πετυχαίνοντας το νικητήριο (2-1) γκολ.

-Στο 58'με τον Πανιώνιοκαι στα τελευταία, αυτά, λεπτά ήταν που βρήκε ο Ολυμπιακός το χρυσό γκολ.

-Στο Ηράκλειοέπαιξε στο Β' μέρος, όπου οι ερυθρόλευκοι πίεσαν ασφυκτικά τον ΟΦΗ χωρίς να βρουν ισοφάριση.

-Με τον Απόλλωνα μπήκε στο 58' και ήταν παρών όταν ο Μάνος (89') λύτρωσε τους Πειραιώτες.

- Και τέλος, χθες μπήκε στο 59'κι άλλαξε τη ροή του αγώνα.

Θα μπορούσε κανείς να ισχυριστεί ότι ο Μαρτίνς βρήκε κάποιον σαν τον... "δικό του Φέρκλαφ"(Λίβερπουλ δεκαετίες '70, '80) ή Σόλσκιερ(Γιουνάιτεντ δεκαετίες '80, '90).

Όμως, στην περίπτωση του Νάτχο υπάρχει μία σημαντική διαφορά: Έχοντας 7 (στις 9) συμμετοχές και μόλις 199 λεπτά συμμετοχής με τις... καθυστερήσεις ( περίπου 22' μέσο όρο), "ΦΩΝΑΖΕΙ" στον Πορτογάλο προπονητή πως - αν μη τι άλλο- ΑΞΙΖΕΙ μια... δοκιμή και στην 11άδα!!!

Τι λέτε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ