Θεσμοί και φορείς ανέχονται πρόσωπα και καταστάσεις, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όχι και είναι αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σώσει το μπάσκετ και να κάνει τον Παναθηναϊκό ενιαίο, αδιαίρετο και ξανά μεγάλο! Γράφει ο Γιάννης Κουβόπουλος.

Την στιγμή που το ελληνικό μπάσκετ ζει ίσως τη χειρότερη στιγμή της… ζωής του, εξαιτίας μετέωρων παραγοντικών βημάτων και λανθασμένων χειρισμών ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να βγει μπροστά και να κάνει ό,τι χρειάζεται για να πετύχει τον διπλό του στόχο.

ADVERTISING

Να σώσει το μπάσκετ από την ολική καταστροφή, στην οποία οδηγείται με μαθηματική… ακρίβεια και να κάνει πράξη το όραμα του πατέρα του. Να κάνει τον Παναθηναϊκό ενιαίο, αδιαίρετο και να τον κάνει και πάλι πρωταθλητή σε όλα τα σπορ.

Αυτό φάνηκε και σήμερα. Τη στιγμή που οι υπεύθυνοι αποδεικνύονται… ανεύθυνοι και δεν τηρούν ούτε τα προσχήματα αγνοώντας νόμους και κανονισμούς (ακόμα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την άνανδρη επίθεση στο σπίτι του Παναγιώτη Αναστόπουλου) ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αναλαμβάνει δράση.

Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός πήρε τη δύσκολη απόφαση να μην «κατεβάσει» την ομάδα στο ματς με την Κύμη αλλά και για όσα ματς χρειαστεί από εδώ και πέρα. Το ελληνικό μπάσκετ ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να μην δέχεται επ ουδενί εκβιασμούς και απειλές. Ο μεγαλομέτοχος των πρωταθλητών είναι αποφασισμένος να πάρει την κατάσταση πάνω του και να μην επιτρέψει σε κανέναν να διαλύσει όσα χτίζει εδώ και δεκαετίες η οικογένειά του. Και όχι μόνο αυτό. Είναι αποφασισμένος να φτάσει τον Παναθηναϊκό και πάλι στην κορυφή. Σε όλα τα σπορ. Σε όλα τα αθλήματα.

ADVERTISING

Μέσα σε όλη την μιζέρια και καταχνιά που έχει δημιουργηθεί στο ελληνικό μπάσκετ, εδώ και τρεις μήνες, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δίνει ένα μεγάλο όραμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ αποκάλυψε πως επεξεργάζεται σχέδιο για γήπεδο στο Βοτανικό (και ποδοσφαίρου και μπάσκετ) έτσι ώστε να μπορέσει να ενώσει όλο τον Παναθηναϊκό. Και μαζί με την απαραίτητη στήριξη του όλου του κόσμου ο Παναθηναϊκός να μεγαλουργήσει σε όλα τα σπορ και σε όλα τα επίπεδα.

ΥΓ1: Με τεράστιο ενδιαφέρον αναμένεται η αυριανή κλήρωση των διαιτητών για την πρώτη φάση των playoffs.

ΥΓ2: Όπως όλα δείχνουν και με την τιμωρία που θα επιβληθεί στον Παναθηναϊκό οι «πράσινοι» θα τερματίσουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και ο Ολυμπιακός στην έκτη. Οπότε οι «αιώνιοι» θα τεθούν αντιμέτωποι στην πρώτη φάση των playoffs.