OPINIONS

ΝΒΑ Free Agency 2019: Προβλέποντας τον προορισμό των κορυφαίων free agents

Toronto Raptors' Kawhi Leonard, left, drives against Philadelphia 76ers' Jimmy Butler, right, during the second half of Game 4 of a second-round NBA basketball playoff series, Sunday, May 5, 2019, in Philadelphia. The Raptors won 101-96. (AP Photo/Chris Szagola)
Toronto Raptors' Kawhi Leonard, left, drives against Philadelphia 76ers' Jimmy Butler, right, during the second half of Game 4 of a second-round NBA basketball playoff series, Sunday, May 5, 2019, in Philadelphia. The Raptors won 101-96. (AP Photo/Chris Szagola) AP

Ο Χάρης Σταύρου επέλεξε τους 20 κορυφαίους free agents του φετινού καλοκαιριού στο ΝΒΑ. Οι ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνους και οι πιθανότεροι προορισμοί τους, λίγες ώρες πριν ανοίξει η Free Agency 2019.

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι το... πανδαιμόνιο. Λίγες ώρες έμειναν μέχρι το άνοιγμα της Free Agency 2019 (18:00 Κυριακής, ώρα Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ) και το ΝΒΑ δείχνει (είναι όμως;) πανέτοιμο να αλλάξει για ακόμα μία φορά μορφή. Πολλοί οργανισμοί θα βελτιωθούν, κάποιοι θα κάνουν βήματα προς τα πίσω, λίγοι θα είναι αυτοί που θα τινάξουν τη μπάνκα στον αέρα καθώς περίπου το 40% των αθλητών της Λίγκας θα είναι με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο διαθέσιμο στην αγορά.

Υπάρχουν τουλάχιστον 12 ομάδες με +20 εκατομμύρια δολάρια διαθέσιμα, με τους Νετς (67 εκατομμύρια), τους Νικς (59 εκατομμύρια), τους Κινγκς (59 εκατομμύρια) και τους Σίξερς (59 εκατομμύρια) να έχουν αυτή τη στιγμή τα περισσότερα χρήματα για να κινηθούν με την άνεσή τους και να κυνηγήσουν τους μεταγραφικούς τους στόχους. Αυτό δεν σημαίνει πως θα τα επενδύσουν όλα, σίγουρα πάντως θα έχουν τη διάθεση να ξοδέψουν, να βελτιωθούν, να κάνουν βήματα προς τα εμπρός και να διεκδικήσουν κάθε μία τους στόχους της.

ΚΟΥΑΙ ΛΕΟΝΑΡΝΤ

ΝΒΑ Free Agency 2019: Προβλέποντας τον προορισμό των κορυφαίων free agents
(AP PHOTO/TONY AVELAR)

Ήταν ο κορυφαίος παίκτης της σεζόν 2018/19, κατέκτησε το πρωτάθλημα με τους Ράπτορς, απόλαυσε τη θητεία του στους Καναδούς και τώρα βρίσκεται μπροστά σε ένα πραγματικά μεγάλο δίλημμα: να μείνει στο Τορόντο ή να μετακομίσει στην πατρίδα του, την Καλιφόρνια, για να φορέσει τη φανέλα των Λος Άντζελες Κλίπερς; Η αλήθεια είναι πως ό,τι είχε να κάνει στους Ράπτορς το έκανε, τι κίνητρο μπορεί να έχει την επόμενη περίοδο; Το repeat; Σημαντικό αλλά όχι ικανό να τον κρατήσει από μόνο του στον Καναδά. Το Τορόντο τον έχει αγκαλιάσει, τον έχει κάνει "παιδί" του και δεν θα είναι έκπληξη αν τον δούμε να υπογράφει ένα νέο 1+1 συμβόλαιο με τις maximum αποδοχές ώστε το καλοκαίρι του 2020 να είναι ξανά σε θέση να γυρίσει στην Καλιφόρνια.

ΚΕΒΙΝ ΝΤΟΥΡΑΝΤ

ΝΒΑ Free Agency 2019: Προβλέποντας τον προορισμό των κορυφαίων free agents
AP Photo/Ben Margot, File AP PHOTO/BEN MARGOT, FILE

Η λογική λέει πως από τους Γουόριορς έχει τελειώσει. Σενάριο που τον κρατά στους Πολεμιστές (του Σαν Φρανσίσκο πλέον) μπορεί να θεωρηθεί ακραίο, με τις δύο ομάδες της Νέας Υόρκης να έχουν η κάθε μία τις δικές της πιθανότητες για να τον αποκτήσουν. Αυτή τη στιγμή οι Νετς μοιάζουν το φαβορί και οι Νικς το αουτσάιντερ, όμως στην περίπτωση του KD θα πρέπει να κάνουμε υπομονή καθώς οι Γουόριορς θα προσπαθήσουν να τον παραχωρήσουν μέσω sign-and-trade για να πάρουν πίσω κάποια ανταλλάγματα, αν και τα sign-and-trades έχουν εκλείψει τα τελευταία χρόνια. Δεν θα πάει στους Λέικερς, δεν θα πάει στους Σίξερς, δεν θα πάει στους Θάντερ, δεν θα πάει ούτε στους Κλίπερς. Αν έπρεπε να ποντάρουμε κάπου, θα ποντάραμε στους Μπρούκλιν Νετς.

ΚΑΙΡΙ ΙΡΒΙΝΓΚ

ΝΒΑ Free Agency 2019: Προβλέποντας τον προορισμό των κορυφαίων free agents
AP Photo/Michael Dwyer AP PHOTO/MICHAEL DWYER

Λέικερς, Νικς ή Νετς; Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς τον πιέζει, οι Νεοϋορκέζοι τον θέλουν σαν τρελοί, στο Μπρούκλιν του δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστεί στο μέρος που μεγάλωσε. Δεν πρόκειται να επιστρέψει στους Σέλτικς, αυτό το κεφάλαιο έκλεισε για εκείνον και τώρα θα ανοίξει ένα νέο πολύ μακριά από τη Βοστώνη. Στα δικά μας μάτια η μάχη δίνεται ανάμεσα στους Λέικερς και τους Νετς, σε μία εκ των δύο θα συνεχίσει την καριέρα του με τις πιθανότητες να είναι αυτή τη στιγμή μοιρασμένες, αν δεν γέρνουν προς το μέρος της ομάδας του Μπρούκλιν.

ΚΛΕΙ ΤΟΜΠΣΟΝ

Ο Κλέι Τόμπσον με της φανέλα των Γουόριορς
Ο Κλέι Τόμπσον AP PHOTO/JEFF CHIU

Πολύ απλά τα πράγματα για τον συγκεκριμένο. Αν οι Γουόριορς του δώσουν το maximum συμβόλαιο, θα τον κρατήσουν. Αν του προτείνουν κάτι λιγότερο, τότε ο Τόμπσον θα μετακομίσει στο Λος Άντζελες. Η λογική λέει πως δεν θα αλλάξει πόλη και ομάδα, οι Πολεμιστές δεν θα βρουν παίκτη που να "κουμπώνει" καλύτερα στο πλευρό του Στεφ Κάρι. Αν σπάσουν το δίδυμο των Splash Brothers, θα κάνουν ένα λάθος και γρήγορα θα το μετανιώσουν.

ΚΕΜΠΑ ΓΟΥΟΚΕΡ

ΝΒΑ Free Agency 2019: Προβλέποντας τον προορισμό των κορυφαίων free agents
AP Photo/Chuck Burton AP PHOTO/CHUCK BURTON

Δεν θα μείνει στη Σάρλοτ, καθώς οι Χόρνετς διστάζουν να του δώσουν 222 εκατομμύρια δολάρια για τα επόμενα πέντε χρόνια. Η διαφορά που υπάρχει ανάμεσά τους μοιάζει αγεφύρωτη τη δεδομένη στιγμή και ο 29χρονος πόιντ γκαρντ ετοιμάζει βαλίτσες για να μετακομίσει λίγο πιο βόρεια, στη Βοστώνη για χάρη των Σέλτικς.

ΚΡΙΣΤΑΠΣ ΠΟΡΖΙΝΓΚΙΣ

ΝΒΑ Free Agency 2019: Προβλέποντας τον προορισμό των κορυφαίων free agents
AP Photo/Tony Gutierrez AP PHOTO/TONY GUTIERREZ

Οι Μάβερικς θα του προσφέρουν την maximum επέκταση και θα τον κρατήσουν στο Ντάλας. Ο Λετονός έχει περάσει πολλά τους τελευταίους μήνες και θέλει να αισθανθεί πλέον ασφαλής, περνάει το καλοκαίρι του με τον Λούκα Ντόντσιτς και γύρω από αυτούς τους δύο θα χτίσει η ομάδα με φόντο να χωρέσει σύντομα στην ελίτ της Δύσης.

ΤΟΜΠΑΙΑΣ ΧΑΡΙΣ

ΝΒΑ Free Agency 2019: Προβλέποντας τον προορισμό των κορυφαίων free agents
AP Photo/Laurence Kesterson AP PHOTO/LAURENCE KESTERSON

Μοιάζει να είναι το plan b για αρκετές ομάδες και ειδικά για όσες ενδιαφέρονται για τον Κέβιν Ντουράντ. Νετς, Σίξερς, Μάβερικς, Κλίπερς τον έχουν στο στόχαστρό τους, ίσως χρειαστεί να περάσουν δυο-τρεις μέρες για να ακούσουμε το όνομά του, σίγουρα όμως θα πάρει ένα πραγματικά μεγάλο συμβόλαιο. Θα ενδιαφερθούν και οι Μπακς γι' αυτόν, αν ο Κρις Μίντλετον αποχωρήσει από την ομάδα, γενικά ο Χάρις μπορεί να καταλήξει οπουδήποτε και σίγουρα θα πάρει κάτι κοντά στο maximum, αν όχι το maximum που φτάνει τα 188 εκατομμύρια δολάρια για πέντε χρόνια στη Φιλαδέλφεια ή τα 141 εκατομμύρια για τέσσερα χρόνια οπουδήποτε αλλού.

ΤΖΙΜΙ ΜΠΑΤΛΕΡ

ΝΒΑ Free Agency 2019: Προβλέποντας τον προορισμό των κορυφαίων free agents
AP Photo/Chris Szagola AP PHOTO/CHRIS SZAGOLA

Όλα δείχνουν Ρόκετς... Με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο. Στο Χιούστον θέλουν να τον βάλουν δίπλα στον Κρις Πολ και τον Τζέιμς Χάρντεν, θα προσπαθήσουν να τον πάρουν με sign-and-trade από τους Σίξερς (για να εισπράξει κι εκείνος το maximum συμβόλαιο) δίνοντάς τους πιθανότατα τον Έρικ Γκόρντον, ωστόσο υπάρχουν αρκετές ομάδες όπως οι Λέικερς που θα παρακολουθούν τις εξελίξεις και θα κάνουν κίνηση αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος. Αυτή τη στιγμή, το Χιούστον μοιάζει ο πιθανότερος προορισμός του, σε ένα πείραμα που η λογική λέει πως δεν θα έχει ευτυχή κατάληξη για την ομάδα των Μάικ Ντ' Αντόνι - Ντάριλ Μόρεϊ.

ΚΡΙΣ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ

ΝΒΑ Free Agency 2019: Προβλέποντας τον προορισμό των κορυφαίων free agents
(AP Photo/Rich Pedroncelli (AP PHOTO/RICH PEDRONCELLI

Αν οι Μπακς του δώσουν 190 εκατομμύρια για πέντε χρόνια , θα τον κρατήσουν. Είναι όμως ο Κρις Μίντλετον παίκτης που αξίζει το maximum; Είναι στα 28 του χρόνια το ιδανικό ταίρι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο; Αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν από τον Τζον Χορστ και τον Μάικ Μπουντενχόλζερ, αλλά και από το πενταμελές group των ιδιοκτητών της ομάδας του Μιλγουόκι. Η δική μας πρόβλεψη είναι πως ο Μίντλετον δεν θα πάρει τέτοιο ποσό από τους Μπακς και θα αναζητήσει ένα τετραετές maximum συμβόλαιο σε άλλη ομάδα του ΝΒΑ.

ΝΤ' ΑΝΤΖΕΛΟ ΡΑΣΕΛ

ΝΒΑ Free Agency 2019: Προβλέποντας τον προορισμό των κορυφαίων free agents
AP Photo/Mary Altaffer AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Οι Λέικερς ενδιαφέρονται, λένε, να τον πάρουν πίσω. Και η αλήθεια είναι πως έχουν καλές πιθανότητες αν οι Νετς πάρουν τον Καϊρί Ίρβινγκ. Θα ρεφάρουν έτσι για το λάθος που έκαναν πριν από δύο χρόνια, όταν τον έστειλαν στο Μπρούκλιν για τον Μπρούκ Λόπεζ και τα δικαιώματα του Κάιλ Κούζμα που είχε πέσει στο νούμερο 27 του NBA Draft 2017. Ιντιάνα Πέισερς και Φοίνιξ Σανς τον θέλουν πολύ, οι πρώτοι ίσως έχουν μάλιστα και καλές πιθανότητες για να τον αποκτήσουν, σε αντίθεση με τους Νετς που έχουν αποφασίσει να κινηθούν προς άλλη κατεύθυνση και δεν πρόκειται να τον κρατήσουν. Αρκετά ομιχλώδες το τοπίο για τον Ντ' Άντζελο που θα έχει πάντως αρκετές επιλογές.

ΝΙΚΟΛΑ ΒΟΥΤΣΕΒΙΤΣ

ΝΒΑ Free Agency 2019: Προβλέποντας τον προορισμό των κορυφαίων free agents
AP Photo/John Raoux AP PHOTO/JOHN RAOUX

Σέλτικς και Κινγκς τον έχουν πολύ ψηλά στις λίστες τους και οι Μάτζικ γνωρίζουν πως δεν θα είναι εύκολο να τον πείσουν να μείνει στο Ορλάντο. Ο Μαυροβούνιος σέντερ θα πάρει ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο, ίσως μάλιστα περιμένει μερικές μέρες πριν αποφασίσει ώστε να κλείσουν κάποιες θέσεις και να ανοίξουν κάποιες άλλες (Λέικερς;). Στη Βοστώνη πρέπει να καλύψουν το κενό που αφήνει με την αποχώρησή του ο Αλ Χόρφορντ και ο "Βουτς" είναι ένας ψηλός που τους αρέσει εδώ και χρόνια, κάνει παραδοσιακά καλές εμφανίσεις απέναντι στους Σέλτικς και εκεί πιστεύουμε ότι θα καταλήξει.

ΜΑΛΚΟΛΜ ΜΠΡΟΓΚΝΤΟΝ

ΝΒΑ Free Agency 2019: Προβλέποντας τον προορισμό των κορυφαίων free agents
AP Photo/Aaron Gash AP PHOTO/AARON GASH

Στα δικά μας μάτια, από τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις της φετινής Free Agency. Οι Μπακς θέλουν να τον κρατήσουν, οι Λέικερς θα μιλήσουν μαζί του αν δεν πείσουν τον Καϊρί Ίρβινγκ, οι Σέλτικς θα κάνουν το ίδιο σε περίπτωση που δεν προχωρήσουν με τους Κέμπα Γουόκερ - Τέρι Ροζίερ, οι Σίξερς και οι Μπουλς επίσης ενδιαφέρονται και θα κάνουν την προσπάθειά τους. Είναι restricted free agent, γεγονός που σημαίνει ότι θα υπογράψει offer sheet σε κάποια από αυτές τις ομάδες και θα δώσει στους Μπακς 48 ώρες είτε για να ισοφαρίσουν την πρόταση και να τον κρατήσουν, είτε για να τον ευχαριστήσουν και να τον αποχαιρετήσουν. Αν όλα πάνε καλά, θα μείνει στο Μιλγουόκι.

ΤΖΕΙ ΤΖΕΙ ΡΕΝΤΙΚ

ΝΒΑ Free Agency 2019: Προβλέποντας τον προορισμό των κορυφαίων free agents
AP PHOTO/MATT SLOCUM

Δεν θα δυσκολευθεί να βρει άλλο ένα καλό συμβόλαιο μετά τα 23 εκατομμύρια που είχε τη σεζόν 2017/18 και τα 12.3 που είχε τη χρονιά που μας πέρασε. Έχει βγάλει 90 εκατομμύρια στην καριέρα του και ακόμη κι αν στοχεύσει σε μια μονοετή ή διετή συμφωνία, μπορεί να βρει γύρω στα 12-14 εκατομμύρια ετησίως και μάλιστα σε οργανισμό που θα θέλει να διεκδικήσει μια καλή πορεία στα playoffs και γιατί όχι το πρωτάθλημα. Οι Λέικερς θα ενδιαφερθούν, οι Σίξερς θα προσπαθήσουν να τον κρατήσουν, οι Γουόριορς ίσως μιλήσουν μαζί του για να καλύψουν το κενό του τραυματία Κλέι Τόμπσον, γενικά ο Ρέντικ δεν έχει το παραμικρό άγχος καθώς προχωρά προς την 30η Ιουνίου.

ΑΛ ΧΟΡΦΟΡΝΤ

ΝΒΑ Free Agency 2019: Προβλέποντας τον προορισμό των κορυφαίων free agents
AP Photo/Elise Amendola AP PHOTO/ELISE AMENDOLA

Πέταξε τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και αποχαιρέτισε τους Σέλτικς καθώς η διαφορά που υπήρχε ανάμεσά τους ήταν μάλλον αγεφύρωτη. Βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στην Ατλάντα και είναι έτοιμος να μιλήσει με τις ομάδες που τον έχουν στο στόχαστρό τους, ψάχνει μια συμφωνία +100 εκατομμυρίων για τέσσερα χρόνια και ίσως την πάρει από τους Πέλικανς. Στην Νέα Ορλεάνη χρειάζονται έναν σέντερ που θα μπορεί να ταιριάξει με τον Ζάιον Γουίλιαμσον κι ο Χόρφορντ έχει τα στοιχεία που μπορούν να ανεβάσουν την ομάδα επίπεδο/α. Αν κάνει και λίγη υπομονή, ίσως βρει και ακόμη πιο ενδιαφέρουσες επιλογές, όπως οι... Λέικερς. Η λογική λέει πως γνωρίζει ήδη τις ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον και θα αποφασίσει σχετικά σύντομα.

ΝΤΕΜΑΡΚΟΥΣ ΚΑΖΙΝΣ

ΝΒΑ Free Agency 2019: Προβλέποντας τον προορισμό των κορυφαίων free agents
AP Photo/Matt Slocum AP PHOTO/MATT SLOCUM

Περίεργο καλοκαίρι, δεύτερο συνεχόμενο γι' αυτόν. Δεν θα πάρει ούτε πολυετές συμβόλαιο, ούτε με τις maximum αποδοχές. Η λογική λέει πως θα προτιμήσει μια κατάσταση στην οποία θα πρέπει να προσφέρει ως δεύτερη ή τρίτη επιλογή, εκτός αν κάνει την έκπληξη και φορέσει τη φανέλα των Νικς. Δεν μοιάζει πολύ πιθανό αυτό το σενάριο. Βρίσκεται σε μια κομβική φάση της καριέρας του και θα πρέπει να προχωρήσει με μικρά βήματα προς τα εμπρός. Ένα συμβόλαιο 10-12 εκατομμυρίων σε μια ομάδα όπως οι Κλίπερς, οι Σέλτικς ή οι Γουόριορς θα μοιάζει πολύ λογικό.

ΜΠΟΓΙΑΝ ΜΠΟΓΚΝΤΑΝΟΒΙΤΣ

ΝΒΑ Free Agency 2019: Προβλέποντας τον προορισμό των κορυφαίων free agents
AP Photo/Brandon Dill AP PHOTO/BRANDON DILL

Δεν μοιάζει πολύ πιθανή η παραμονή του στην Ιντιανάπολις, άλλωστε οι Πέισερς δεν τον έχουν όσο ανάγκη τον είχαν τη σεζόν που πέρασε καθώς ο Βίκτορ Ολαντίπο επιστρέφει στη δράση και θα είναι η πρώτη επιλογή στην επίθεση. Σπερς και Νάγγετς λέγεται πως θα μιλήσουν με Κροάτη περιφερειακό, οι Λέικερς τον έχουν και αυτόν στη λίστα τους, θα μπορούσαν και οι Μπακς να ενδιαφερθούν σε περίπτωση που δεν κρατήσουν τον Κρις Μίντλετον στο Μιλγουόκι. Κάτι μας λέει πως θα τον δούμε να μετακομίζει στο Σαν Αντόνιο και να κάνει εκεί σπουδαία χρονιά.

ΤΖΟΥΛΙΟΥΣ ΡΑΝΤΛ

ΝΒΑ Free Agency 2019: Προβλέποντας τον προορισμό των κορυφαίων free agents
AP Photo/Brandon Dill AP PHOTO/BRANDON DILL

Έκανε opt-out από το συμβόλαιό του με τους Πέλικανς και θα ψάξει ένα πολυετές συμβόλαιο μακριά από τη Νέα Ορλεάνη. Θα μπορούσαμε να τον δούμε στους Νικς ή τους Μπουλς, δεν θα μας προκαλέσει έκπληξη αν βρει ετήσιες αποδοχές +18 εκατομμυρίων δολαρίων μετά από μια φοβερή σεζόν στην οποία είχε 21.4 πόντους, 8.7 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ ανά 30.6 λεπτά συμμετοχής σε 73 αγώνες. Είναι 24 ετών, έχει μπροστά του δύο-τρία χρόνια πριν μπει στην πιο παραγωγική του ηλικία, είναι φιλόδοξος, σκληρός και καλός επαγγελματίας.

ΜΠΡΟΥΚ ΛΟΠΕΖ

ΝΒΑ Free Agency 2019: Προβλέποντας τον προορισμό των κορυφαίων free agents
AP Photo/Morry Gash AP PHOTO/MORRY GASH

Επέλεξε να παίξει στους Μπακς με λίγα περισσότερα χρήματα από το minimum των βετεράνων και δικαιώθηκε. Στο Μιλγουόκι θέλουν να τον κρατήσουν και, αν θέλετε τη γνώμη μας, αυτός πρέπει να είναι η προτεραιότητα της ομάδας διότι δεν υπάρχει άλλο stretch-five διαθέσιμο στην αγορά, ωστόσο ουδείς γνωρίζει αυτή τη στιγμή τι έχει ο ίδιος στο μυαλό του. Και σε αυτή την περίπτωση μπαίνουν στην εξίσωση οι Λέικερς, παρόλα αυτά αν τα Ελάφια τον επιβραβεύσουν για τη σεζόν του και του δώσουν ένα καλό ποσό, έστω και κάτω από αυτό που εκείνος θεωρεί ότι αξίζει, θα τον κρατήσουν στο πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

ΧΑΡΙΣΟΝ ΜΠΑΡΝΣ

ΝΒΑ Free Agency 2019: Προβλέποντας τον προορισμό των κορυφαίων free agents
AP Photo/Craig Mitchelldyer AP PHOTO/CRAIG MITCHELLDYER

Πέταξε 25 εκατομμύρια δολάρια και έφυγε από τους Κινγκς για να βρει ένα νέο πολυετές συμβόλαιο. Εκείνος λέει ότι ψάχνει το maximum, ωστόσο μόνο με θαύμα θα το πλησιάσει, γιατί να το βρει δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν έχουμε ιδέα για τον επόμενο προορισμό του, στο Σακραμέντο ίσως κάνουν κίνηση αν δουν ότι περνούν οι μέρες και ο Μπαρνς παραμένει διαθέσιμος, δεν είμαστε αισιόδοξοι για εκείνον. Η φετινή "δεξαμενή" είναι γεμάτη με ταλέντο και το καλοκαίρι του 2019 δεν είναι το ιδανικότερο για να πάρει ο πρώην παίκτης των Γουόριορς, των Μάβερικς και των Κινγκς τη συμφωνία που έχει στο μυαλό του.

ΝΤΙΑΝΤΡΕ ΤΖΟΡΝΤΑΝ

ΝΒΑ Free Agency 2019: Προβλέποντας τον προορισμό των κορυφαίων free agents
AP Photo/Mary Altaffer AP PHOTO/MARY ALTAFFER

Αν ο Ντουράντ πάει στους Νετς, ο Τζόρνταν θα τον ακολουθήσει. Αν ο Ντουράντ πάει στους Νικς, ο Τζόρνταν θα μείνει εκεί. Αν ο Ντουράντ συνεχίσει στους Γουόριορς, τότε ο ΝτιΆντρε θα "παίξει" για τους Ρόκετς, καθώς στο Χιούστον θα ψάξουν starting σέντερ για να καλύψουν το κενό που φαίνεται πως θα προκύψει από την επερχόμενη ανταλλαγή του Κλιντ Καπέλα. Είναι, όπως καταλάβατε, στενός φίλος του KD.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ