ΣΤΗΛΕΣ

Διαιτητής και παίκτες με ίδιες εμφανίσεις

Διαιτητής και παίκτες με ίδιες εμφανίσεις

Τρομερό στιγμιότυπο σε αγώνα της Κρήτης, καθώς ο διαιτητής και οι παίκτες εμφανίστηκαν με πανομοιότυπες εμφανίσεις! (PHOTO)

Προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου Λασιθίου πήραν ο ΑΟΑΝ και η ΑΕ Νεάπολης μετά τη νίκη τους επί του ΑΟΣΚ και του ΑΣΙ αντίστοιχα. Συγκεκριμένα, η Νεάπολη κέρδισε με 2-1 στην έδρα της τον ΑΣΙ σε μια αναμέτρηση όπου συνέβη ένα απίστευτο περιστατικό!

Όπως βλέπετε στην κεντρική φωτογραφία που δημοσιεύει το Capitano.gr, οι διαιτητές εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο φορώντας κόκκινες μπλούζες, οι οποίες όμως έμοιαζαν χρωματικά με τις εμφανίσεις της ομάδας του ΑΣΙ. Από τη μια τα πράσινα των γηπεδούχων της Νεάπολης, από την άλλη τα κόκκινα των φιλοξενούμενων και των... διαιτητών.

Παρ όλα αυτά, ο διαιτητής της αναμέτρησης ξεκίνησε τον αγώνα, ποδοσφαιριστές, προπονητές αλλά και φίλαθλοι διαμαρτύρονταν για το γεγονός ότι στη ροή του αγώνα δεν ήταν ευδιάκριτο, ποιος είναι ο παίκτης και ποιος ο διαιτητής!

Έτσι, στο ημίχρονο η διαιτητική τριάδα - αν και καθυστερημένα - άλλαξε εμφάνιση, φόρεσε τα κίτρινα όπως θα δείτε παρακάτω και έτσι το παιχνίδι συνεχίστηκε ομαλά και χωρίς παράπονα...

Διαιτητής και παίκτες με ίδιες εμφανίσεις

Πηγή: capitano.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ