ΣΤΗΛΕΣ

Διέρρηξαν το σπίτι του Στάριτζ και απήγαγαν τον σκύλο του (VIDEO)

Liverpool forward Daniel Sturridge in dejection after Red Star scored a goal during the Champions League group C soccer match between Red Star and Liverpool at the Rajko Mitic stadium in Belgrade, Serbia, Tuesday, Nov. 6, 2018. (AP Photo/Marko Drobnjakovic)
Liverpool forward Daniel Sturridge in dejection after Red Star scored a goal during the Champions League group C soccer match between Red Star and Liverpool at the Rajko Mitic stadium in Belgrade, Serbia, Tuesday, Nov. 6, 2018. (AP Photo/Marko Drobnjakovic) AP PHOTO/MARKO DROBNJAKOVIC

Άγνωστοι διέρρηξαν το σπίτι του Ντάνιελ Στάριτζ στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ και απήγαγαν τον σκύλο του, με τον Άγγλο επιθετικό να κάνει έκκληση να τον επιστρέψουν πίσω! (VIDEO)

Θύμα διάρρηξης έπεσε ο Ντάνιελ Στάριτζ, όπως αποκάλυψε ο ίδιος με video που ανέβασε στο Instagram. O Άγγλος επιθετικός αποκάλυψε πως οι διαρρήκτες πήδηξαν τον φράκτη, μπήκαν στο σπίτι που διατηρεί στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, πήραν 2-3 σακούλες με πολύτιμα αντικείμενα, ενώ απήγαγαν και τον σκύλο του!

Μάλιστα, ο πρώην φορ της Λίβερπουλ, έκανε έκκληση στους απαγωγείς να επιστρέψουν τον σκύλο του και ως αντάλλαγμα θα τους προσφέρει όσα χρήματα θέλουν.

"Φέρε πίσω τον σκύλο μου. Μπορείς να πάρεις τα χρήματα. Δεν είναι θέμα χρημάτων. Κοίτα, αν προσπαθείς να βγάλεις λεφτά, επέστρεψε και θα σε πληρώσω για τον σκύλο μου. Δεν είναι τίποτα. Μην πας να πουλήσεις τον σκύλο μου σε κάποιον άλλον. Θα σου δώσω περισσότερα. Είναι απλό. Επέστρεψε πίσω. Φέρε πίσω τον σκύλο. Οργάνωσέ το όπως θες. Απλά θέλουμε τον σκύλο μας πίσω. Θα πληρώσουμε όσο-όσο", ακούγεται να λέει ο Στάριτζ στο video.

Photo Credits: AP Photo/Marko Drobnjakovic

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ