ΣΤΗΛΕΣ

Ο γκολκίπερ της Ντούισμπουργκ έφαγε γκολ ενώ έπινε νερό

Ο γκολκίπερ της Ντούισμπουργκ έφαγε γκολ ενώ έπινε νερό

Το ευκολότερο γκολ της καριέρας του σημείωσε στο Ντούισμπουργκ - Ινγκολσταντ ο Στέφαν Κούτσκε. Έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας, αφού ο γκολκίπερ Μαρκ Φλέκεν είχε γυρισμένη την πλάτη για να πιει νερό. (VIDEO).

Αυτό που έγινε στο Ντούισμπουργκ - Ινγκολσταντ το Σάββατο (24/2) για την 24η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα 2 θα μείνει στην ιστορία. Οι γηπεδούχοι ήταν 1-0 μπροστά στο σκορ, χάρη σε τέρμα στο 13ο λεπτό. Πέντε λεπτά μετά, ο Ολλανδός γκολκίπερ Μαρκ Φλέκεν δεν παρακολουθούσε τι γινόταν στο παιχνίδι, γιατί... δίψασε.

Ενώ είχε γυρισμένη την πλάτη για να πιει νερό, είδε τον Στέφαν Κούτσκε της Ινγκολσταντ να σπρώχνει τη μπάλα στα δίχτυα προ κενής εστίας, αδυνατώντας να συνειδητοποιήσει την απίθανη γκάφα στην οποία είχε υποπέσει.

Πάλι καλά που τελικά η ομάδα του επικράτησε με 2-1, με γκολ στο 66'. Το ματς στο "Schauinsland-Reisen-Arena" θα μείνει αξέχαστο στον Φλέκεν. "Στα επόμενα παιχνίδια δεν θα έχω ξανά μπουκάλι με νερό" έλεγε χαριτολογώντας μετά την αναμέτρηση ο κίπερ της Ντούισμπουργκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ