ΣΤΗΛΕΣ

Παρατράγουδο με τη Fergie κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου των ΗΠΑ!

Singer Fergie performs the national anthem prior to an NBA All-Star basketball game, Sunday, Feb. 18, 2018, in Los Angeles. (AP Photo/Chris Pizzello)
Singer Fergie performs the national anthem prior to an NBA All-Star basketball game, Sunday, Feb. 18, 2018, in Los Angeles. (AP Photo/Chris Pizzello) AP PHOTO/CHRIS PIZZELLO

O τρόπος που η Fergie επέλεξε να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο της Αμερικής πριν απ' την έναρξη του All Star Game προκάλεσε τις τρομερές αντιδράσεις των ΝBAers, οι οποίοι προσπαθούσαν να κρατήσουν τα γέλια τους! (VIDEO)

To 67o All Star Game του NBA ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, με την Team LeBron να επικρατεί 148-145 της Team Steph, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να ολοκληρώνει το ματς με διψήφιο αριθμό πόντων και τον LeBron James να κατακτά για τρίτη φορά τον τίτλο του MVP.

Ωστόσο, πριν απ' την έναρξη της μεγάλης γιορτής, υπήρξε ένα... παρατράγουδο με πρωταγωνίστρια τη Fergie. Η Αμερικανίδα pop star επέλεξε έναν ξεχωριστό τρόπο για να τραγουδήσει τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ, ο οποίος προκάλεσε τα γέλια των ΝBAers, αλλά και των φιλάθλων που βρίσκονταν στο "Staples Center".

Δείτε τις τρομερές αντιδράσεις τους:

Photo Credits: AP Photo/Chris Pizzello

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ