ΣΤΗΛΕΣ

Πιτσιρικάς έπεσε πάνω σε φανοστάτη κυνηγώντας το αμάξι του Σαλάχ

Πιτσιρικάς έπεσε πάνω σε φανοστάτη κυνηγώντας το αμάξι του Σαλάχ

Ένας εντεκάχρονος στην προσπάθειά του να χαιρετήσει από κοντά τον Σαλάχ έπεσε πάνω σε φανοστάτη και τραυματίστηκε. Έσπευσε αμέσως κοντά του ο Αιγύπτιος.

Όταν είσαι παιδί και θες να δεις από κοντά το ίνδαλμα σου πολλές φορές κάνεις τα πάντα. Αυτό ισχύει και στην περίπτωση του Λούις Φάουλερ, ενός 11χρονου που ήθελε όσο τίποτα άλλο να δει από κοντά τον Μοχάμεντ Σαλάχ.

Ο πιτσιρικάς περίμενε έξω από το προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ για να δει τον Αιγύπτιο και μόλις αντιλήφθηκε το όχημα του σούπερ σταρ της αγαπημένης του ομάδας άρχισε να τρέχει προς αυτό.

Μόνο που δεν ήταν όσο προσεκτικός θα έπρεπε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε έναν φανοστάτη και να τραυματιστεί στο πρόσωπο. Ο Σαλάχ αμέσως αντιλήφθηκε τι είχε και συμβεί έσπευσε να βοηθήσει τον πιτσιρικά.

“Μένουμε απέναντι από το Μέλγουντ και τα παιδιά προσπαθούν να βγάλουν φωτογραφίες με τους ήρωες τους. Δυστυχώς ο Λούις δεν πρόσεξε και έπεσε πάνω σε έναν φανοστάτη την ώρα προσπαθούσε να φτάσει στο αυτοκίνητο του Σαλάχ. Εκείνος είδε τι συνέβη και γύρισε πίσω για να δει αν είναι καλά” αποκάλυψε ο πατέρας του νεαρού.

Βέβαια, στη συνέχεια τόσο ο Λουίς όσο και ο αδερφός του, Ισαάκ, έβγαλαν φωτογραφίες με τον Μοχάμεντ Σαλάχ και ξέχασαν τα πάντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ