BEACH VOLLEY

Beach Arena tour στην Triantafyllidis Beach Arena

Beach Arena tour στην Triantafyllidis Beach Arena

Την Κυριακή 21 Απριλίου θα διεξαχθεί στις κλειστές εγκαταστάσεις της Triantafyllidis Beach Arena στον Γέρακα Αττικής ένα ολοήμερο τουρνουά beach volley με χορηγό επικοινωνίας το Sport24.gr.

Ένα ολοήμερο συναρπαστικών αγώνων beach volley μας περιμένει την Κυριακή 21 Απριλίου στις κλειστές εγκαταστάσεις της Triantafyllidis Beach Arena στον Γέρακα Αττικής: Το τουρνουά Beach Arena tour, το οποίο στηρίζει το Sport24.gr, ως χορηγός επικοινωνίας, περιλαμβάνει αγώνες ανδρών, γυναικών καθώς και μικτό.

Πρώτοι μπαίνουν στα γήπεδα της Beach Arena οι άνδρες της κατηγορίας silver στις 08:45 το πρωί της Κυριακής και ακολουθούν οι γυναίκες στις 10:15. Σύντομη μεσημεριανή διακοπή και επιστροφή στην άμμο και το φιλέ στις 17:00 με την κατηγορία golden των ανδρών καθώς το μικτό silver.

Οι αγώνες, οι οποίοι μεταδίδονται live μέσω facebook, διεξάγονται με το σύστημα των ομίλων στα δύο σετ των 15 πόντων. Οι νικητές κερδίζουν δωροεπιταγές Beach Arena, μετάλλια, δίπλωμα, t-shirt.

Περισσότερες πληροφορίες για το τουρνουά Beach Arena tour μπορείτε να δείτε εδώ, ενώ για δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνήστε στα 6932561501 και 6936842012.

Beach Arena tour στην Triantafyllidis Beach Arena
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ