BEACH VOLLEY

Έναρξη για το juniors beach volley

Έναρξη για το juniors beach volley

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ανοίγει η αυλαία για τα επίσημα τουρνουά beach volley στην κατηγορία juniors με αγώνες στην Ανάβυσσο Αττικής και συγκεκριμένα στο Anima club.

Στην κατηγορία Κ17 ο περσινός δευτεραθλητής Ελλάδος στην κατηγορία, Άγγελος Τριανταφύλλου θα αγωνιστεί με νέο συμπαίκτη τον Αλέξανδρο Νταφούλη, αλλά με τις ίδιες υψηλές προσδοκίες, αφού ο Χρήστος Βουτυρίτσας άλλαξε ηλικιακή κατηγορία.

Οι δύο αθλητές προπονούνται υπό τις οδηγίες του Νίκου Καλαθά και στοχεύουν αρχικά στην πρόκρισή τους στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος Κ17 που θα διεξαχθεί και φέτος στην Πρέβεζα το τελευταίο σαββατοκύριακο του Ιουλίου και από εκεί και πέρα στην υψηλότερη κατάταξη.

Τριανταφύλλου και Νταφούλης αγωνίστηκαν στο open ανδρών του Λιτοχώρου όπου αντιμετώπισαν πολύ μεγαλύτερους σε ηλικία αντιπάλους με σκοπό να αποκομίσουν εμπειρίες και να παρουσιαστούν έτοιμοι στους αγώνες της κατηγορίας τους.

Στους αγώνες της Αναβύσσου οι Λαρισαίοι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να «μετρήσουν» τις δυνάμεις τους απέναντι σε συνομήλικους αντιπάλους αλλά και να αποκτήσουν την απαραίτητη ομοιογένεια καθώς μαζί προπονούνται μόλις τον τελευταίο έναν μήνα.

Οι δύο αθλητές αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τις εταιρείες larinuts και oikeia real estate για την υποστήριξή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ