BEACH VOLLEY

Μπιτς βόλεϊ: Κόντρα στην Τσεχία οι Αρβανίτη και Καραγκούνη

INTERCONTINENTAL CUP 2019 ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
INTERCONTINENTAL CUP 2019 ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Βίκυ Αρβανίτη και η Πένυ Καραγκούνη θα αγωνιστούν κόντρα στις Μαρτίνα Μπονερόβα-Μαρτίνα Μαιξνέροβα (Νο 30) από την Τσεχία θα διεκδικήσουν την πρόκριση τους στις 16 του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Με αντίπαλο τις Μαρτίνα Μπονερόβα-Μαρτίνα Μαιξνέροβα (Νο 30) από την Τσεχία θα διεκδικήσουν την πρόκριση τους στις 16 καλύτερες ομάδες του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Μόσχας οι Αρβανίτη-Καραγκούνη (Νο17).

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα που τερμάτισε στην δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου θα αντιμετωπίσει το ζευγάρι από την Τσεχία που ήταν τρίτο στον Γ΄ όμιλο με 1 νίκη και 2 ήττες.

Το παιχνίδι ξεκινάει την Παρασκευή το πρωί στις 09.30. Αν η Ελληνική ομάδα νικήσει τότε στις 14.30 θα παίξει κόντρα στις Λετονές Γκραουντίνα-Κραβτσένοκα (Νο 20) για μια θέση στην πρώτη 8άδα. Υπενθυμίζουμε ότι η Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ ηττήθηκε στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι του Α' ομίλου από τις Γαλλίδες Πλασέ/Ρισάρ με 2-1 (21-18, 16-21, 15-13) σετ, όμως στην τριπλή ισοβαθμία που προέκυψε και με την ομάδα της Πολωνίας, η Ελληνική ομάδα υπερτερεί και τερμάτισε στην 2η θέση, πίσω μόνο από τις αήττητες Ιταλίδες Μενεγκάτι/Όρσι.

Ωστόσο, με την ολοκλήρωση του Α' ομίλου, Ελλάδα, Γαλλία και Πολωνία είχαν τριπλή ισοβάθμια, με τις Βίκυ και Πένυ να υπερτερούν και στα σετ και στους πόντους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ