Η Μαρία Κλέπκου και η Έλενα Μπάκα προκρίθηκαν στις 24 καλύτερες ομάδες του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ22 στο μπιτς βόλεϊ. Ήττα για Μανδηλάρη και Τζιουμάκα.

Την νίκη που τους δίνει το εισιτήριο για τις 24 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης πέτυχαν στην άμμο της Αττάλειας Μαρία Κλέπκου και Έλενα Μπάκα. Η Εθνική ομάδα μπιτς βόλεϊ κατέλαβε την δεύτερη θέση στον Η' όμιλο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ22 και περιμένει να μάθει τον επόμενο αντίπαλό της στον δρόμο για την πρόκριση στους 16.

ADVERTISING

Κλέπκου και Μπάκα μετά την ήττα τους από την Αυστρία επικράτησαν στο δεύτερο παιχνίδι τους με 2-0 (21-15, 21-18) σετ των Κοτλάσοβα/Ρέσοβα από την Τσεχία και σε συνδυασμό με την αποχώρηση του Ισράήλ εξασφάλισε μία θέση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

ADVERTISING

Στα αγόρια, Άγγελος Μανδηλάρης και Στέλιος Τζιουμάκας ηττήθηκαν στην πρεμιέρα του Η' ομίλου από τους Γάλλους Πλατρ/Φορέ με 2-1 (21-10, 19-21, 15-12) σετ και πλέον θα προσπαθήσουν την Παρασκευή (12/07) κόντρα σε Ελβετία και Τουρκία να πάρουν τη νίκη που θα τους δώσει το εισιτήριο για τους «24» του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Κ22.