ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΑΕΚ: Τέλος ο Οζμουσούλ για τον στρατιωτικό χαιρετισμό

HANDBALL PREMIER / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
HANDBALL PREMIER / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Η διοίκηση της ΑΕΚ στο χάντμπολ αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία της τερματοφύλακα, Γιουνούς Οζμουσούλ για τον στρατιωτικό χαιρετισμό σε αγώνα της Τουρκίας, παρότι αρχικά είχε προχωρήσει σε τρίμηνη διακοπή συμβολαίου.

Ο στρατιωτικός χαιρετισμός του τερματοφύλακα της ΑΕΚ, Γιουνούς Οζμουσούλ στο ματς χάντμπολ της Τουρκίας με το Βέλγιο σήκωσε θύελλα αντιδράσεων. Η διοίκηση του τμήματος χάντμπολ της Ένωσης αποφάσισε να τον καλέσει σε απολογία, τιμωρώντας τον αρχικά με τρίμηνη διακοπή συμβολαίου, αλλά τελικά ανακοίνωσε πως έλυσε τη λύση της συνεργασίας της με τον διεθνή Τούρκο γκολκίπερ.

Η ανακοίνωση:

Η Διοίκηση του Σωματείου ΑΕΚ, ενεργούσα ως θεματοφύλακας των αξιών και των ιδανικών του Συλλόγου και μετά τη διαδικασία που ακολουθήθηκε σύμφωνα με το Νόμο, το Καταστατικό και τον Εσωτερικό Κανονισμό, δυνάμει της οποίας απέκλεισε άμεσα τον αθλητή Γιουνούς Οζμουσούλ από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα για σοβαρά παραπτώματα και τον οποίο έχει ήδη αντικαταστήσει με τον τερματοφύλακα Μίλαν Κοσάνοβιτς, γνωστοποιεί και τύποις την οριστική λύση της συνεργασίας της με τον Τούρκο χειροσφαιριστή.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τούρκοι παίκτες της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού χαιρετούν στρατιωτικά
Οι αντιδράσεις για τον στρατιωτικό χαιρετισμό των Οζμουσούλ - Τινκίρ
Εκτός Ολυμπιακού ο Αλί Τινκίρ που χαιρέτησε στρατιωτικά
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ