ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΑΕΚ χάντμπολ: Απέκτησε και τον Καλόμοιρο

ΑΕΚ χάντμπολ: Απέκτησε και τον Καλόμοιρο

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ απέκτησε τον αριστερό ίντερ (22χρ, 1,94μ.), Γιάννη Καλόμοιρο, για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η ενίσχυση της ανδρικής ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ συνεχίζεται. Αυτή τη φορά οι κιτρινόμαυροι έκαναν μία κίνηση για το παρόν και το μέλλον. Πρόκειται για τον αριστερό ίντερ (22χρ, 1,94μ.), Γιάννη Καλόμοιρο ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια έπαιζε στην ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιάννη Καλόμοιρο. Ο 22χρονος (23/05/1998) αριστερός ίντερ, ύψους 1,94 μ., υπέγραψε τριετές συμβόλαιο, ήτοι έως το καλοκαίρι του 2023, και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας χάντμπολ του Συλλόγου.

Ο Γιάννης Καλόμοιρος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα του από τον ΑΕΣΧ Πυλαίας, με τη φανέλα του οποίου αγωνίστηκε στη Handball Premier πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις. Το 2017 πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ, αγωνιζόμενος για μία σεζόν, πριν επιστρέψει εκ νέου στην ομάδα της Πυλαίας, όπου την τελευταία διετία αποτέλεσε την αιχμή του δόρατός της. Παρά το νεαρό της ηλικίας του αποτελεί μέλος της Εθνικής Ανδρών τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ αγωνίστηκε και σε όλες τις μικρές ηλικιακές εθνικές ομάδες.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Γιάννης Καλόμοιρος δήλωσε στο aek.gr: “Η ΑΕΚ είναι το μεγάλο βήμα που έψαχνα καιρό στην καριέρα μου. Πρόκειται για μία ομάδα που ξεφεύγει από τα ελληνικά δεδομένα και θέλει να πρωταγωνιστήσει στην Ευρώπη, κάτι που κάνει ήδη τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται και για έναν προσωπικό μου στόχο το να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο στην Ευρώπη και η ΑΕΚ μου το προσφέρει. Η ΑΕΚ κάνει σωστά και μεγάλα βήματα, με ένα τιμ από πίσω που στηρίζει όλη την ομάδα. Τόσο το προπονητικό τιμ, όσο και οι παίκτες είναι υψηλού επιπέδου. Το κλίμα είναι εξαιρετικό θα έλεγα, γνωρίζομαι και με όλα τα παιδιά, είμαστε φίλοι και πιστεύω θα πετύχουμε τους στόχους μας που είναι να κατακτήσουμε 3 τίτλους στο τέλος της σεζόν“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ