ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Διομήδης Άργους - Ντινάμο Βίκτορ 19-38: Δεν άντεξαν οι "λύκοι"

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ - ΔΡΑΜΑ 1986 / HANDBALL PREMIER (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ - ΔΡΑΜΑ 1986 / HANDBALL PREMIER (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Διομήδης Άργους ηττήθηκε με 38-19 από την Ντινάμο Βίκτορ στη Ρωσία και μόνο με ένα θαύμα θα μπορέσει να προκριθεί στον επόμενο γύρο του Challenge Cup στο χάντμπολ ανδρών.

Βαριά ήττα με 38-19 από την Ντινάμο Βίκτορ γνώρισε η ομάδα χάντμπολ ανδρών του Διομήδη. Οι "λύκοι" δεν μπόρεσαν να προβάλουν ιδιαίτερη αντίσταση κόντρα στην ισχυρή ρωσική ομάδα και μόνο με ένα θαύμα θα μπορέσουν να προκριθούν στον επόμενο γύρο του Challenge Cup στο χάντμπολ ανδρών.

Χαρακτηριστικό της αναμέτρησης είναι ότι ο Διομήδης κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα μετά από δέκα λεπτά αγώνα με το σκορ να είναι ήδη στο 6-0.

Οι Ρώσοι επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους και κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια με τη διαφορά στα εννιά γκολ (8-17). Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Δημήτρουλα τα πήγαν λίγο καλύτερα στο επιθετικό κομμάτι αφού πέτυχαν 11 τέρματα, όμως δεν μπόρεσαν να περιορίσουν τους αντιπάλους τους οι οποίοι σημείωσαν 21.

Το τελικό 38-19 δεν αφήνει πολλές ελπίδες πρόκρισης στον Διομήδη Άργους η αποστολή του οποίου ήταν ούτως ή άλλως εξαιρετικά δύσκολη απέναντι στη ρωσική ομάδα. Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Κυριακής (14/10, 18.00). Πρώτος σκόρερ για τον Διομήδη ήταν ο Τσιγαρίδας με έξι τέρματα, ενώ τρεις παίκτες της Ντινάμο Βίκτορ πέτυχαν ίδιο αριθμό τερμάτων (Ντάσκο, Ιλτίνσκι και Οτρέζοφ).

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΙΚΤΟΡ 19-38 (8-17 ημχ.)

ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (Χρήστος Δημήτρουλας): Αργυρού 1, Αρσενασβίλι 1, Μπότσαρης, Χαντέλης 5, Χειβιδόπουλος, Χερουβείμ, Δάσκαλος 1, Κρεμαστιώτης 1, Παπαντωνόπουλος, Ρουσσόπουλος, Τότος 2, Τσάτσας 2, Τσιγαρίδας 6, Ζλατάνος.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΒΙΚΤΟΡ (Σεργκέι Κλενόφ): Ζαμπολότσκι, Μαζούροφ, Ντάσκο 6, Νεκράσοφ 1, Ιλτίνσκι 6, Βελίκι, Μιρζόεφ 4, Ζόκολοφ 4, Χαριτόνοφ 4, Κασάτκιν 1, Τσόκολ, Οτρέζοφ 6, Πασένοφ 2, Γκρότσκι 3, Βόλκοφ 1, Πσενίτσνι.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ