ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Επίσημο: Ανανέωσε ο Ολυμπιακός με Τσιλιμπάρη

ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÔÅËÉÊÏÓ / ÏÓÖÐ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Κώστα Τσιλιμπάρη για τον επόμενο χρόνο. Τι δήλωσε ο Έλληνας τερματοφύλακας.

Την εστία του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να υπερασπίζεται για έναν ακόμη χρόνο ο Κώστας Τσιλιμπάρης. Ο πολύπειρος γκολκίπερ ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους νταμπλούχους Ελλάδας, λέγοντας πως θέλει νταμπλ και ευρωπαϊκή διάκριση την επόμενη σεζόν.

Ο 39χρονος έχει πανηγυρίσει 24 τίτλους με εννέα διαφορετικές ομάδες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Συγκεκριμένα, είναι ο χαντμπολίστας με τους περισσότερους τίτλους διαχρονικά. Έχει κατακτήσει 10 πρωταθλήματα, 10 κύπελλα, 2 σούπερ Καπ, 1 Handball Trophy και 1 Ασπίδα με τις ομάδες Δούκας, Αθηναϊκός, Κονβερσάνο, Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, ΑΕΚ, Μπολτσάνο, Φίλιππος, ΙΕΚ ΞΥΝΗ και Ολυμπιακό).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Τσιλιμπάρη. Ο διεθνής τερματοφύλακας, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Κώστας Τσιλιμπάρης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

"Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή που η ομάδα μου δείχνει εμπιστοσύνη και για την επόμενη σεζόν. Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με αυτούς του Ολυμπιακού, θέλουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα στην Ελλάδα και να κάνουμε τα πρώτα μας βήματα στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ