ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Handball Premier: Νίκησε σε νεκρό χρόνο η ΑΕΚ, εύκολα ο Ολυμπιακός

Handball Premier: Νίκησε σε νεκρό χρόνο η ΑΕΚ, εύκολα ο Ολυμπιακός

Ο Συγγάρης έπιασε πέναλτι σε νεκρό χρόνο στην παράταση και η ΑΕΚ επικράτησε 27-26 του ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό της Handball Premier. Εξάλλου, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 30-21 του Αερωπού Έδεσσας.

Σε ένα ματς που είχε εξέλιξη θρίλερ, η ΑΕΚ κατάφερε να κάνει το 1-0 στα ημιτελικά του πρωταθλήματος της Handball Premier, αφού επικράτησε του ΠΑΟΚ με 27-26 στην παράταση, με τον Θάνο Συγγάρη να δίνει στην Ένωση τη νίκη, χάρη σε απόκρουση πέναλτι σε νεκρό χρόνο.

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ όσο αγωνίστηκε έδωσε μεγάλη βοήθεια στους κιτρινόμαυρους, ενώ ήταν ο πρωταγωνιστής στο δεύτερο μέρος της παράτασης, με αποκορύφωμα την απόκρουση στο φινάλε του ημιτελικού

Η Ένωση αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, έκανε μια αντεπίθεση στο δεύτερο ημίχρονο και ισοφάρισε με γκολ του Μπάγιος στην εκπνή, στέλνοντας την αναμέτρηση στην παράταση. Εκεί, το θρίλερ παρέμεινε, αλλά τελικά η ομάδα του Νίκου Γραμματικού πήρε τη μεγάλη νίκη και έκανε το 1-0 στη σειρά των αγώνων.

Η ΑΕΚ συνάντησε μεγάλη αντίσταση απέναντι σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, που έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών και αγωνίζεται όλη τη χρονιά χωρίς ξένους, με ένα μπάτζετ πολύ μικρότερο απ' αυτό της Ένωσης. Η επόμενη αναμέτρηση είναι στο κλειστό της Νεάπολης (8/5, 20:00) για τον δεύτερο ημιτελικό.

ΕΚΑΝΕ ΤΟ 1-0 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εξάλλου, χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες η ομάδα Χάντμπολ του Ολυμπιακού, επικράτησε με 30-21 του Αερωπού Έδεσσας στο Ρέντη και έκανε το 1-0 στη σειρά των ημιτελικών της Handball Premier.

Οι πρωταθλητές θέλουν πλέον μια ακόμα νίκη, την ερχόμενη Τετάρτη (8/5, 18:00) στην Έδεσσα, για να σφραγίσουν το εισιτήριο για τους τελικούς που θα κρίνουν τον τίτλο.

Από κει και πέρα στην σημερινή αναμέτρηση με τον Αερωπό, ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε το χαρακτήρα του φαβορί και δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του να φανεί απειλητικός σε κανένα σημείο του αγώνα.

Τα πεντάλεπτα: 2-0, 4-2, 7-4, 10-6, 14-7, 16-8 (ημχ) 17-11, 20-13, 23-15, 26-17, 28-20, 30-21

Ολυμπιακός (Γιώργος Ζαραβίνας): Κρητικός 2, Τζηράς 3, Καραμπουρνιώτης 4, Λέμος 2, Μούγιτς, Ρέινα 3, Κανδύλας 2, Σανίκης 4, Μπούμπαλο 2, Κόντης, Λιάπης 5, Τσιλιμπάρης, Άρσιτς 1, Αραπακόπουλος, Χάλαρης 1, Τσίλης 1.

Αερωπός Έδεσσας (Πηλαλίδης): Αθανασίου, Μαυρόπουλος, Μαυροδουλάκης 2, Κράλλης 3, Θεοδωρόπουλος, Δημάκης, Μπάρμπας, Βαφείδης, Μισαηλίδης 7, Κεσίδης 6, Κυριακού 3, Αρβανιτίδης, Λιόφης.

Δίλεπτα: 4-1, Πέναλτι: 0/0-1/3

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ