ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ήττα για την ΑΕΚ με 27-22 από την Μαδέιρα

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 27-22 από την Μαδέιρα στην Πορτογαλία και στη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ θα κυνηγήσει την ανατροπή του σκορ και την πρόκριση στον τελικό του Challenge Cup.

Την ήττα με 27-22 από την Μαδέιρα στην Πορτογαλία γνώρισε η ΑΕΚ στον 1ο ημιτελικό του Challenge Cup, μία διαφορά σαφέστατα διαχειρίσιμη ενόψει της ρεβάνς του Μεγάλου Σαββάτου (16:00) στο ΟΑΚΑ.

Η Ένωση κατόρθωσε με σερί 3-0 να μειώσει στο τελικό 27-22, κάτι πολύ σημαντικό, αφού της δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσει την πρόκριση στην έδρα της με τον κόσμο στο πλευρό της.

Για να προκριθεί στον τελικό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η ΑΕΚ χρειάζεται να νικήσει με διαφορά 6 τερμάτων ή διαφορά 5 γκολ, αν η Μαδέιρα σκοράρει λιγότερα από 22 γκολ (δηλαδή σκορ 26-21 και χαμηλότερο).

Μεγάλη ζημιά στην ΑΕΚ έκανε ο Ριμπέιρο που σημείωσε εννιά τέρματα, ενώ για την ΑΕΚ από 6 είχαν οι Μπάλαζ και Γιάκομπσεν.

ΜΑΔΕΪΡΑ- ΑΕΚ 27-22 (12-10 ημχ.)

ΜΑΔΕΪΡΑ (Φιντάλγκο): Σίλβα, Λίμα, Σοάρες 1, Μάρτινς, Ριμπέιρο 9, Σάντος 2, Καρβάλιο, Λαντιμ, Νογκέιρα 4, Σόουζα 2, Μιράντα, Σεμέδο 4, Πενέδα 4, Καπντεβίλ, Περέιρα 1.

ΑΕΚ (Γραμματικός): Ζαμπούνης 1, Νικολαϊδης, Ροζαβόλγκι, Συγγάρης, Μπάλαζ 6, Ραντούλοβιτς, Αλβανός, Μπάγιος, Γιάκομπσεν 6, Παπαδιονυσίου, Δομπρής 1, Μυλωνάς 4, Αργυρού 1, Παλεβίτσιους 1, Βραζάλιτσα 2.

Διαιτητές: Κάνμπρο- Κίλκο (Σουηδία), Παρατηρητής: Ντουμπεντού (Γαλλία), Δίλεπτα : 4-5, Πέναλτι: 1/1-4/6

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ