ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ξεχωρίζει το Δούκας - ΑΕΚ

Ξεχωρίζει το Δούκας - ΑΕΚ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τέσσερα παιχνίδια το Σάββατο και ένα την Κυριακή περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στην Handball Premier με το Δούκας - ΑΕΚ να ξεχωρίζει.

Στο Δαϊς ο Δούκας υποδέχεται την ΑΕΚ σε μία έδρα πάντα δύσκολη για την Ένωση όχι μόνο για λόγους παράδοσης, αλλά και γιατί η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» συγκαταλέγεται στις σταθερές δυνάμεις του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ έχει 2/2 με νίκες επί του Άρη Νίκαιας και της ΑΕΣΧ Πυλαίας, ενώ ο Δούκας νίκησε στην πρεμιέρα τη Δράμα και έχασε από τον Ολυμπιακό στο Ρέντη. Νεανική ομάδα με καλή άμυνα και κόντρα ο Δούκας, εκ των φαβορί για τον τίτλο η ΑΕΚ που θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις πριν το δύσκολο πρόγραμμα που έπεται σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Για τους γηπεδούχους σημαντική είναι η επιστροφή του Μπραουδάκη, ενώ εκτός θα είναι και πάλι ο Τζανιδάκης.

Δεύτερο πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον Άρη Νίκαιας εντός έδρας μέσα σε λίγες εβδομάδες μετά από αυτό κόντρα στην ΑΕΚ. Η νεοφώτιστη ομάδα φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ που είναι το μεγάλο φαβορί για της νίκης, με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορά δυναμικότητας και άλλους στόχους. Πάντως τόσο ο Άρης, όσο και ο «Δικέφαλος» του Βορρά έχουν καλή ψυχολογία, αφού την προηγούμενη αγωνιστική νίκησαν ΧΑΝΘ (εκτός) και Φίλιππο Βέροιας (εντός) αντίστοιχα. Οι φιλοξενούμενοι για πρώτη φορά φέτος θα παραταχθούν πλήρεις, αφού και ο Παντελής Κωστακίδης ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Σπουδαίας βαθμολογικής σημασίας παιχνίδι θα γίνει στις Συκιές με τον Φοίβο να υποδέχεται την ομάδα της Δράμας. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από μεγάλη νίκη κόντρα στον Αερωπό Έδεσσας και η ψυχολογία τους είναι ανεβασμένη. Εκτός για τον Φοίβο θα είναι ο Γιώργος Κολοβός, ενώ αμφίβολος είναι ο Θοδωρής Μπόσκος.

Ενδιαφέρον παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Φιλίππειο» με τον Φίλιππο να αντιμετωπίζει τον Διομήδη Άργους. Οι γηπεδούχοι με άκρως νεανική ομάδα έδειξαν πως μπορούν να είναι ανταγωνιστικοί, έχοντας ως όπλο ενθουσιασμό, ταχύτητα και φυσικά την έδρα τους που πάντα είναι ισχυρή. Οι «Λύκοι» έχουν κάνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους και παιχνίδια σαν και αυτά θα τους βοηθήσουν να βρουν ρυθμό, ενώ ταυτόχρονα θα δείξουν και την τάση για τους στόχους της φετινής σεζόν. Για τους φιλοξενούμενους ντεμπούτο θα κάνει ο Αρσενασβίλι, ενώ για τους Βεροιώτες θα απουσιάσει ο Κορωνάς.

Την Κυριακή στο «Σπίτι του Χάντμπολ» θα πραγματοποιηθεί ένα σημαντικό ματς με φόντο την παραμονή στην κατηγορία. Πυλαία και ΧΑΝΘ αναζητούν τους πρώτους τους βαθμούς μετά από δύο ήττες στη σεζόν, αλλά οι γηπεδούχοι σαφέστατα έχουν τον πρώτο λόγο, βάσει της εικόνας των δύο ομάδων στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Η γηπεδούχος ομάδα κέρδισε τις εντυπώσεις την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στην ΑΕΚ, ωστόσο ήταν ένα παιχνίδι που έπαιξε ελεύθερα χωρίς άγχος, ενώ τώρα θα πρέπει να πάρει το αποτέλεσμα και είναι καλό τεστ για το πώς μπορεί να διαχειριστεί την πίεση. Οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν στην διάθεση τους Βασιάδη, Τσαγκαράκη, Στίγγα και Κεσίδη.

Το πρόγραμμα

Handball Premier (3η αγωνιστική)

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Δαϊς 17:00, ΑΣΕ Δούκα- ΑΕΚ (ΕΡΤ3) (Συρεπίσιος-Μερτινιάν, Μίγκας)

ΔΓ Νίκαιας 18:00, Άρης Νίκαιας- ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV (Κουτσός- Τόλιος, Κορρές)

Συκεών 18:00, Φοίβος Συκεών- Bianco Monte Δράμα 1986 (Πατιός- Τσιάνας, Παρτεμιάν)

Φιλίππειο 18:00, Φίλιππος Βέροιας- Διομήδης Άργους (Νάσκος- Χαρίτσος, Σίσκου)

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Σπίτι του Χάντμπολ 16:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- ΧΑΝΘ (Μιχαηλίδης- Θεοδοσίου, Παρτεμιάν)

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

ΔΑΚ Έδεσσας 17:00, Αερωπός Έδεσσας- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή (Λινάρδος- Νικολαΐδης, Αγγελίδης)

Handball Premier (4η αγωνιστική)

Νέα Κίος 18:00, Διομήδης Άργους- Bianco Monte Δράμα 1986 (Σκλαβενίτης- Κουτσός, Νικολίτσας)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ