ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Μεγάλα ματς στην επανέναρξη της Handball Premier

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΑΟΚ - ΔΟΥΚΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΠΑΟΚ - ΔΟΥΚΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Επαναρχίζει μετά από διακοπή τριών εβδομάδων λόγω υποχρεώσεων της Εθνικής Ανδρών το πρωτάθλημα της Handball Premier με τρεις δυνατές μονομαχίες στο πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής.

Μετά από διακοπή τριών εβδομάδων το πρωτάθλημα της Handball Premier επαναρχίζει με ντέρμπι, αφού o Δούκας θα υποδεχθεί την Κυριακή στις 17:00 (ΕΡΤ3) τον ΠΑΟΚ Βεργίνα TV. Οι γηπεδούχοι ψάχνουν τους πόντους για να ανέβουν στη βαθμολογία, έχοντας καλή παράδοση απέναντι στον «Δικέφαλο» του Βορρά με 13 νίκες σε 17 αγώνες στην Αθήνα.

Ο ΠΑΟΚ έχει το απόλυτο έως τώρα στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην κορυφή μαζί με Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Θέλει να συνεχίσει με νίκες, έχοντας ως οδηγό την επιβλητική εμφάνιση και επικράτηση πέρσι στο Μαρούσι με 24-15. Οι δύο ομάδες είχαν βρεθεί και στον μικρό τελικό του πρωταθλήματος με τους Θεσσαλονικείς να επικρατούν με 2-1 στις νίκες και να κατακτούν το χάλκινο μετάλλιο.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν την 5η σερί τους νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ οι γηπεδούχοι που είναι το μεγάλο αουτσάιντερ, να διασκεδάσουν το παιχνίδι που το βλέπουν ως μια γιορτή. Για τους γηπεδούχους θα απουσιάζει ο Θωμίδης που έχει άδεια καθώς λείπει στη Γερμανία, ενώ ο Κοτσαμαρίκογλου λείπει στην Ιταλία για το Τσάμπιονς Καπ του Beach Handball.

Στο κλειστό των Συκεών θα αναμετρηθούν Φοίβος και ΑΕΚ με τους φιλοξενούμενους να είναι το απόλυτο φαβορί για τη νίκη, έχοντας ως στόχο το 5/5. Ο Φοίβος με έναν βαθμό έως τώρα στο πρωτάθλημα ψάχνει τους πόντους στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία. Στα θετικά για τον Αντώνη Τσολάκο είναι η επιστροφή του Μπόσκου, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Στον "Πλάτωνα" στη Νίκαια ο Άρης θα υποδεχθεί τον Διομήδη Άργους. O Άρης πάντα μαχητικός στην έδρα του θέλει να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα μετά το «διπλό» στην έδρα της ΧΑΝΘ που ήρθε την 2η αγωνιστική. Οι ήττες που είχε έως τώρα (με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Φίλιππο εκτός) ήταν αναμενόμενες, έχοντας μάλιστα καλή εικόνα στη Βέροια για 45 λεπτά.

Από την άλλη πλευρά ο Διομήδης με εξαίρεση την ήττα από τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη που ήταν θεωρητικά εντός προγράμματος, έχει κερδίσει όλα τα άλλα ματς, ενώ εκκρεμεί και η αναμέτρηση με τον Φοίβο Συκεών που αν κριθεί υπέρ του ή πραγματοποιηθεί το ματς και κερδίσει, θα τον φέρει στους έξι πόντους.

Οι «Λύκοι» θεωρούνται το φαβορί στην αναμέτρηση, αφού έχουν διαφορετικούς στόχους από τους γηπεδούχους, αλλά θα παραταχθούν με δύο σοβαρές απουσίες, αυτές των Σπύρου Χερουβείμ και Δημήτρη Μπότσαρη, ενώ από τον Άρη αμφίβολοι είναι Μουλιάτος και Αμανατίδης.

Ο Αερωπός φιλοξενεί τη ΧΑΝΘ το απόγευμα του Σαββάτου στην Έδεσσα, σε ένα ματς με βαθμολογικό και αγωνιστικό ενδιαφέρον. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν χωρίς ελλείψεις, καθώς κατά το διάστημα της διακοπής ο Φώτης Μισαηλίδης ξεπέρασε τον τραυματισμό στον αστράγαλο, ενώ και ο Γιάννης Κράλλης αποθεραπεύτηκε από τον τραυματισμό του στους προσαγωγούς και είναι στη διάθεση του Γιάννη Πηλαλίδη. Στο στρατόπεδο της ΧΑΝΘ, ο Κώστας Τούτσης θα έχει περισσότερες λύσεις από κάθε άλλη φορά φέτος, καθώς επανήλθε ο Γιάννης Βασιάδης που ξεπέρασε τον τραυματισμό στο ρινικό οστό από το ματς της πρεμιέρας με τον Φίλιππο, ενώ κανονικά έχουν μπει στο πρόγραμμα προπονήσεων, πέρα του Στίγγα και οι στρατεύσιμοι Τσαγκαράκης, Μουρατίδης που έλειψαν από το ξεκίνημα της διοργάνωσης.

Τέλος, ο ΑΕΣΧ Πυλαίας υποδέχεται τον Φίλιππο Βέροιας με τις δύο ομάδες διαθέτουν αμφότερες νεανικό ρόστερ και έχουν περίπου τους ίδιους στόχους. Οι γηπεδούχοι στοχεύουν στη 2η νίκη τους στο πρωτάθλημα και εκτός είναι μόνο ο Ανθομελίδης που ταλαιπωρείται από τραυματισμό. Από την πλευρά του Φιλίππου απών θα είναι ο άτυχος Τάσος Τριανταφυλλίδης που υπέστη ρήξη χιαστών.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Handball Premier (5η αγωνιστική)

Δ. Κραχτίδης 18:00, BIANCO MONTE Δράμα- Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή (Σαπανίδης- Ηλιάδης, Χατζηγεωργίου)

ΔΑΚ Έδεσσας 18:00, Αερωπός Έδεσσας- ΧΑΝΘ (Κατσίκης- Μιχαηλίδης, Μεϊμαρίδης)

ΔΓ Νίκαιας 18:00, Άρης Νίκαιας- Διομήδης Άργους (Τσάκωνας- Σκλαβενίτης, Κυριακούλιας)

Συκεών 18:00, Φοίβος Συκεών- ΑΕΚ (Τζαφερόπουλος- Νικολαϊδης, Παρτεμιάν)

Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Σπίτι του Χάντμπολ 16:00, ΑΕΣΧ Πυλαίας- Φίλιππος Βέροιας (Πατιός- Τσιάνας, Αγγελίδης)

Δαϊς 17:00, ΑΣΕ Δούκα- ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV (ΕΡΤ3) (Τσάκωνας- Φωκίτης, Αντωνόπουλος)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Π.Α.Ο.Κ. 8

2. ΑΕΚ 8

3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ 8

4. ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ 6

5. ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ 4

6. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 4

7. ΧΕΛΕΙΩΤΗΣ ΔΡΑΜΑ 1986 3

8. ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 2

9. Άρης Νικαίας 2

10. Α.Ε.Σ.Χ. ΠΥΛΑΙΑΣ 2

11. ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 0

12. ΧΑΝΘ 0

* Ο Φοίβος Συκεών έχει έναν μηδενισμό.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 10/11

17:00 Π.Α.Ο.Κ. - Αερωπός Έδεσσας

18:00 Άρης Νικαίας - Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας

18:00 Α.Ε.Κ. - Δράμα 86 BIANCO MONTE

18:00 Χ.Α.Ν.Θ. - Φοίβος Συκεών

18:00 Φίλιππος Βέροιας - Α.Σ.Ε Δούκα

Κυριακή 11/11

18:00 Διομήδης Άργους - Ολυμπιακός/ΟΜ. Ξυνή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ