ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 21-16: Το ντέρμπι "βάφτηκε" ερυθρόλευκο

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Handball Premier με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Οι Πειραιώτες επικράτησαν με 21-16 του "Δικεφάλου" στο "Μελίνα Μερκούρη" του Ρέντη.

Με "όπλο" την τρομερή του άμυνα, ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Handball Premier με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Ο πρωταθλητής επιβλήθηκε με 21-16 του "Δικεφάλου" στο "Μελίνα Μερκούρη" του Ρέντη και συνέχισε την πολύ καλή φετινή του πορεία.

Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα έπειτα από 9 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα έχει 17 βαθμούς και είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ακολουθεί η ΑΕΚ με 16 και ο ΠΑΟΚ με 14. Μεγάλο ενδιαφέρον θα έχει το ντέρμπι Δικεφάλων την επόμενη αγωνιστική στην έδρα του ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης, είχε σταθερό προβάδισμα και δικαίως έφτασε στους δυο βαθμούς της νίκης. Η μοναδική απώλεια φέτος είναι το 23-23 με την ΑΕΚ, όταν η Ένωση ισοφάρισε με πέναλτι σε "νεκρό" χρόνο.

Για τον Ολυμπιακό ξεχώρισαν ο Λέμος και ο Τσίλης που σημείωσαν από έξι τέρματα και ήταν οι πρώτοι σκόρερ του στο παιχνίδι, ενώ για τους φιλοξενούμενους πέντε γκολ πέτυχε ο Παντελής Κωστακίδης.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι Πειραιώτες μπήκαν από νωρίς σε θέση οδηγού, προηγήθηκαν 6-1 στο ξεκίνημα και 10-6 στο πρώτο ημίχρονο. Στον ίδιο ρυθμό συνέχισαν και στο δεύτερο, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πλησιάσει ποτέ, ώστε να απειλήσει τους γηπεδούχους, που αμυντικά πήραν άριστα και αυτό ήταν το "κλειδί" για το τελικό 21-16.

Τα πεντάλεπτα: 3-0, 6-1, 6-2, 8-2, 9-5, 10-6 (ημχ.), 11-7, 15-9, 16-10, 17-11, 19-12, 21-16

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ζαραβίνας): Μάνθος, Κρητικός 3, Τζηράς 2, Καραμπουρνιώτης 2, Λέμος 6, Ρέινα 1, Ασβεστάς, Κανδύλας 1, Σανίκης, Μπούμπαλο 1, Κόντης, Τσιλιμπάρης, Άρσιτς, Αραπακόπουλος, Δεληχρήστος, Τσίλης 5.

ΠΑΟΚ (Σεϊρεκίδης): Κοτανίδης, Αραμπατζής, Παλάσκας 2, Τζόνο 3, Τσεσμετζίδης, Κοκώνης 1, Τάσκοβιτς 1, Αποστόλου, Πετρίδης 1, Νικολαΐδης, Κωστακίδης 5, Λοΐζος, Μαστορογιάννης 1, Κυπραίος 1, Δελλιάς, Γιόσμου 1.

Διαιτητές: Πατιός-Τσιάνας, Δίλεπτα: 4-2, Πέναλτι: 2/3-4/6

ΔΙΠΛΟ Η ΠΥΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Η ΑΕΣΧ Πυλαίας, στον αγώνα με τον οποίο έπεσε η αυλαία της 6ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα χάντμπολ της Α1 γυναικών, νίκησε 27-21 εκτός έδρας τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ