ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ολυμπιακός χάντμπολ: Σημαντική ενίσχυση με Μπογκούνοβιτς

Ολυμπιακός χάντμπολ: Σημαντική ενίσχυση με Μπογκούνοβιτς

Την απόκτηση του 30χρονου αριστερού ίντερ από την Κροατία, Γκόραν Μπογκούνοβιτς, ανακοίνωσε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού.

Η ενίσχυση της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού συνεχίζεται με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν την απόκτηση του Γκόραν Μπογκούνοβιτς. Ο 30χρονος Κροάτης αγωνίζεται στη θέση του αριστερού ίντερ και αναμένεται να προσφέρει σημαντικές λύσεις.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γκόραν Μπογκούνοβιτς. Ο διεθνής Κροάτης είναι γεννημένος στις 28/06/1989, έχει ύψος 1.98μ., αγωνίζεται ως αριστερός ίντερ και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών.

Έχει αγωνιστεί στο Γερμανικό πρωτάθλημα με την Φλένσμπουργκ, στη Σαμπερί (Γαλλία), την ΡΚ Ζάγκρεμπ (Κροατία), την Σίμος Κόπερ (Σλοβενία), την Οντορχέι (Ρουμανία), Κονστάντζα (Ρουμανία).

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Γκόραν Μπογκούνοβιτς ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «O Oλυμπιακός έχει μεγάλο όνομα στην Ευρώπη και είμαι πολύ τυχερός που γίνομαι μέλος ενός τόσο σπουδαίου οργανισμού. Οι στόχοι μας είναι να κερδίσουμε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην Ελλάδα, και στην Ευρώπη θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ