ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Τούρκοι παίκτες της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού χαιρετούν στρατιωτικά

Τούρκοι παίκτες της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού χαιρετούν στρατιωτικά

Ο Γιουνούς Οζμουσούλ της ΑΕΚ και ο Αλί Τινκίρ του Ολυμπιακού χαιρετούν στρατιωτικά σε ομαδική φωτογραφία της εθνικής χάντμπολ της Τουρκίας.

Αναστάτωση στα τμήματα χάντμπολ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, αφού οπαδοί των δύο ελληνικών ομάδων ξεσπούν στα social media κατά δύο συγκεκριμένων παικτών. Το κύμα αντίδρασης αφορά την εθνική ομάδα της Τουρκίας στην οποία αγωνίζονται οι δύο χαντμπολίστες.

Ο 30χρονος κιτρινόμαυρος Γιουνούς Οζμουσούλ (στην κεντρική φωτογραφία αριστερά με τα άσπρα μαλλιά) και ο 25χρονος ερυθρόλευκος Αλί Τινκίρ (ο παίκτης δεξιά από τον συμπαίκτη του με τη φανέλα με το νούμερο 17 που έχει κλείσει τα μάτια του) ήταν στην αποστολή της τουρκικής ομάδας που αγωνίστηκε κόντρα στο Βέλγιο και νίκησε. Στο τέλος της αναμέτρησης όλοι οι αθλητές και το τεχνικό επιτελείο, πλην δύο - τριών εξαιρέσεων, πόζαραν μπροστά από τον φωτογραφικό φακό και χαιρέτησαν στρατιωτικά.

Ο συγκεκριμένος πανηγυρισμός το τελευταίο διάστημα είναι εξαιρετικά παρεξηγήσιμος, καθώς εμπλέκεται με την τουρκική στρατιωτική επιδρομή στην Συρία. Οι αθλητές που έχουν προβεί στην ενέργειά αυτή θεωρείται πως χαιρετούν την απόφαση του Ερντογάν να επέμβει με στρατιωτικές δυνάμεις στην προαναφερθείσα χώρα, χτυπώντας τους Κούρδους της περιοχής.

Η επίμαχη φωτογραφία παίζει φάτσα στη σελίδα της τουρκικής ομοσπονδίας χάντμπολ και φυσικά στα περισσότερα Μέσα της γειτονικής χώρας. Από εδώ και πέρα μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Χάντμπολ, καθόσον σε ανάλογη περίπτωση στο ποδόσφαιρο, η UEFA άρχισε έρευνα για το γεγονός.

Πηγή φωτογραφία: Fanatik.com.tr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ