ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Χάντμπολ έφηβοι: Αήττητος πρωταθλητής ο Ολυμπιακός

Χάντμπολ έφηβοι: Αήττητος πρωταθλητής ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός επικράτησε και στο τελευταίο ματς με 22-20 κόντρα στο Φοίβο Συκεών και κατέκτησε αήττητος το πρώτο του Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων στο χάντμπολ.

Ολοκληρώθηκε στη Βέροια η 39η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων. Ο Ολυμπιακός ΣΦΠ κατέκτησε τον τίτλο για πρώτη φορά στην ιστορία του, επικρατώντας και στα πέντε παιχνίδια που έδωσε στην διοργάνωση.

Στο τελευταίο ματς νίκησε 22-20 τον Φοίβο Συκεών που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο με τους αθλητές τους να το αφιερώνουν στον Θανάση Καρακεχαγιά που έφυγε πριν λίγες εβδομάδες από την ζωή.

Το χάλκινο μετάλλιο πήρε ο Διομήδης Άργους μετά την νίκη του επί του ΑΕΣΧ Πυλαίας.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης δήλωσε: «Τα παιδιά δούλεψαν όλη τη χρονιά και από πέρσι σε πολύ έντονους ρυθμούς. Είχαμε κάποιες ατυχίες με τραυματισμούς τις οποίες καλύψαμε. Ήταν λίγο έκπληξη για μένα μέχρι να ξεκινήσει ο πρώτος αγώνας. Όταν παίξαμε το πρώτο ματς παίξαμε χάντμπολ υψηλού επίπεδου. Υπάρχει μια αύρα στον Ολυμπιακό και δυσκολεύεται να βγει δεύτερος. Να ευχαριστήσω την έφορο Αναστασία Καλογερά και τον Κώστα Καραμπουρνιώτη. Συνεχίζουμε για του χρόνου για να μεγαλώσουμε τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού. Το πρωτάθλημα αυτό είναι μια καλή αρχή».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ- ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ 22-20

Τα πεντάλεπτα: 3-1, 4-3, 5-6, 6-7, 7-9, 10-10 (Ημιχ.),11-13, 15-14, 15-14, 17-16, 18-18, 22-20

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καρασαββίδης): Κιαρτζίδης, Παπαντώνης , Μαραμάθας 1, Τερλέσκι ,Τραπεζάρης , Λιάπης 2, Χατζηζαφειρίου , Μάνθος 3, Ζαφειράκης, Καραμπουριώτης, Δεληχρήστος, Μα ϊνας 2, Παππάς 6, Τσανινός 2, Λόλας 6, Σιδηρόπουλος.

ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ (Τσολάκος): Μήγγας 1, Καρακεχαγιάς 2, Παντελίδης, Μεγγίδης, Αθανασιάδης 3, Μαρκατάτος 2, Μπόσκος 7, Μαργαρίτης, Γιαγκούλας, Σιγγιρίδης 4, Γρηγοριάδης 1, Γιαγκούλας, Παπαμάρκος, Κομίτης, Καραογλανίδης, Τσαχουρίδης.

Δίλεπτα: 4-3, Πέναλτι: 2/4-0/1.

Ειδικές βραβεύσεις

Πολυτιμότερος αθλητής (MVP): Τερλέτσκι (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

Τερματοφύλακας: Παπαντωνόπουλος (Διομήδης Άργους)

Αριστερός εξτρέμ: Μαργαρίτης (Φοίβος Συκεών)

Αριστερός ίντερ: Μπόσκος (Φοίβος Συκεών)

Πλέι μέικερ: Τσιγαρίδας (Διομήδης Άργους)

Δεξιός ίντερ: Αθανασιάδης (Φοίβος Συκεών)

Δεξιός εξτρέμ: Σιγγιρίδης (Φοίβος Συκεών)

Πίβοτ: Μάνθος (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

Αμυντικός: Ζαφειράκης (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ