ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Χάντμπολ: Καίει την ΑΕΚ το φύλλο αγώνα με τον Ολυμπιακό

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο παρατηρητής κατέγραψε παραβάσεις στα όσα είχαν συμφωνηθεί στα μέτρα ασφαλείας για τον ημιτελικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό με τους κιτρινόμαυρους να κινδυνεύουν με τιμωρία της έδρας τους.

Η ΑΕΚ μπορεί να προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου, επικρατώντας 26-18 του Ολυμπιακού, όμως σύντομα αναμένεται να κληθεί από τον αθλητικό δικαστή. Ο παρατηρητής κατέγραψε παραβάσεις στα όσα είχαν συμφωνηθεί στα μέτρα ασφαλείας για τον ημιτελικό με τους κιτρινόμαυρους να κινδυνεύουν με τιμωρία της έδρας τους.

Αναλυτικά ο παρατηρητής σημείωσε στο φύλλο αγώνα: "Πριν την έναρξη του αγώνα και κατά τη διάρκεια αυτού και μετά το τέλος του, ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα που θα αναφερθούν αναλυτικά στην έκθεση του παρατηρητή αγώνα. Καθυστέρησε το β’ ημίχρονο κατά 7 λεπτά γιατί δεν τηρήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας που είχε θέσει η Ομοσπονδία (ΟΧΕ) όπως δεν τηρήθηκαν επίσης τα μέτρα ασφαλείας που είχε θέσει η ΟΧΕ και από την αρχή του αγώνα και στις δύο γωνίες.

Στο 53:07 του αγώνα διακόψαμε το παιχνίδι γιατί οι φίλαθλοι έφτυναν στο κεφάλι του αθλητή του Ολυμπιακού. Επίσης φίλαθλος σε αναπηρικό αμαξίδιο, που του επετράπη να παρακολουθήσει τον αγώνα 4 μέτρα από τη γραμμή του τέρματος καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου χειρονομούσε προς τον πάγκο της ομάδας ΟΣΦΠ απρεπώς και επιδείκνυε χαρτονόμισμα των 20 ευρώ ειρωνικά. Ακολουθεί αναλυτική έκθεση του παρατηρητή αγώνα και του παρατηρητή ασφαλείας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ