ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Χάντμπολ Ολυμπιακός: Ανανέωσε ο Κλιάιτς

HANBALL PREMIER / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
HANBALL PREMIER / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

To τμήμα χάντμπολ ανδρών του Ολυμπιακού ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Κροάτη τεχνικού, Νέναντ Κλιάιτς, ο οποίος έθεσε ως στόχο την κατάκτηση του νταμπλ τη νέα σεζόν.

Προπονητής του τμήματος χάντμπολ ανδρών του Ολυμπιακού θα παραμείνει ο Νέναντ Κλιάιτς. Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Κροάτη τεχνικό γι' ακόμα ένα χρόνο, ο οποίος μετά το νέο συμβόλαιο, τόνισε πως στόχος της επόμενης σεζόν είναι η κατάκτηση του νταμπλ.

H ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νέναντ Κλιάιτς. Ο Κροάτης τεχνικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας και παραμένει στη θέση του πρώτου προπονητή της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Νέαντ Κλιάιτς δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

"Χαίρομαι που επέκτεινα το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό, αλλά... λυπάμαι που δεν μας έδωσαν την ευκαιρία να τελειώσουμε αυτή τη σεζόν στο γήπεδο. Το γεγονός ότι το ανώτερο πρωτάθλημα απονεμήθηκε στην ΑΕΚ με την οποία ισοβαθμούσαμε στην κορυφή, και οι νεότερες ηλικίες παίζουν το πρωτάθλημα είναι μια απόδειξη, ότι δεν πάρθηκε μια δίκαιη απόφαση όσον αφοράν τη Handball Premier. Την επόμενη σεζόν, παρά το γεγονός ότι διαφοροποιούνται τα οικονομικά δεδομένα και περιορίζονται λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, οι στόχοι του Ολυμπιακού παραμένουν οι ίδιοι και δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Χάντμπολ: Συνεχίζουν μαζί Ολυμπιακός και Όμιλος Ξυνή
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ