FORMULA 1

"Ετοιμος να αποχωρήσει από την Φόρμουλα 1 ο Σεμπάστιαν Φέτελ"

Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany prepares for the first free practice at the Formula One Bahrain International Circuit in Sakhir, Bahrain, Friday, March 29, 2019. The Bahrain Formula One Grand Prix will take place on Sunday. (AP Photo/Hassan Ammar)
Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany prepares for the first free practice at the Formula One Bahrain International Circuit in Sakhir, Bahrain, Friday, March 29, 2019. The Bahrain Formula One Grand Prix will take place on Sunday. (AP Photo/Hassan Ammar) AP

Προς το τέλος της καριέρας του βρίσκεται ο Σεμπάστιαν Φέτελ, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφόρησαν στη διάρκεια του Γκραν Πρι του Μονακό.

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να δούμε τον Σεμπάστιαν Φέτελ να αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από την Φόρμουλα 1 σύμφωνα με τον Τζο Σάγουαρντ, αρθρογράφο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που επικαλείται φήμες που κυκλοφόρησαν στη διάρκεια του Γκραν Πρι του Μονακό. Κι ας έχει ο Γερμανός συμβόλαιο με την Φεράρι για το 2020.

" Η πιο σοκαριστική φήμη που άρχισε να διαδίδεται στο Μονακό, έλεγε πως ο Φέτελ σκέφτεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, σε ηλικία 31 ετών. Έχοντας κατακτήσει τέσσερις φορές το πρωτάθλημα με την Ρεντ Μπουλ από το 2010 έως το 2013, προσπάθησε να επαναφέρει την Φεράρι στις επιτυχίες, έκανε όμως μερικά σοβαρά λάθη και τώρα δέχεται πίεση. Ο Σαρλ Λεκλέρκ είναι νεότερος και έχει μεγαλύτερο περιθώριο βελτίωσης από τον Γερμανό. Αυτή η απόφαση θα μοιάζει με εκείνη του Νίκο Ρόσμπεργκ, που έφυγε από την Φόρμουλα 1 έχοντας κατακτήσει τον τίτλο του 2016. Το μεγαλύτερο ερώτημα, βέβαια, είναι ποιος θα αντικαταστήσει τον Φέτελ. Τα ονόματα που ακούγονται είναι αυτά των Σέρζιο Πέρεζ, Κέβιν Μάγκνουσεν, Ρομέν Γκροσζάν, Βαλτέρι Μπότας" αναφέρει ο Σάγουαρντ.

Ο Φέτελ έχει συμμετάσχει σε 226 αγώνες, έχει κερδίσει 52 από αυτούς, έχει 114 πόντιουμ και 2,827 βαθμούς, ενώ μετράει 55 πολ ποζίσιονς, 36 ταχύτερους γύρους και φέτος "κάθεται" στην τρίτη θέση της κατάταξης με 82 πόντους, αρκετά πίσω από τους πρωτοπόρους οδηγούς της Μερσέντες, Λούις Χάμιλτον - Βαλτέρι Μπότας.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ