FORMULA 1

F1: Πρώην μηχανικός της Renault άναψε φωτιές για Αλόνσο

Ο Φερνάντο Αλόνσο στην Ιντιανάπολις το 2019
Ο Φερνάντο Αλόνσο στην Ιντιανάπολις το 2019 2019 AP PHOTO/MICHAEL CONROY

Ο πρώην μηχανικός της Renault, Ισαάκ Πράντα, σε συνέντευξη που παραχώρησε άναψε φωτιές για την επιστροφή του Φερνάντο Αλόνσο στην Formula 1.

Η φημολογούμενη επιστροφή του Φερνάντο Αλόνσο στη Formula 1 , έχει συνδεθεί πολλές φορές με την Renault. Οι τελευταίες δηλώσεις του Μπότας που δείχνουν παραμονή του στην Mercedes, ανοίγουν και άλλο το δρόμο.

Ο πρώην μηχανικός της Renault, Ισαάκ Πράντα, σε συνέντευξη που παραχώρησε πήγε το θέμα ένα βήμα παρακάτω.

"Πέρα από το γεγονός του συναγωνισμού και το να κερδίσει αγώνες το μάρκετινγκ είναι ακόμα ένας λόγος για τον οποίο η Renault βρίσκεται στην Formula 1. Ο Φερνάντο είναι ο οδηγός ο οποίος τους χάρισε τη μεγαλύτερη δημοσιότητα.

Τόσο η Renault όσο και ο Αλόνσο γνωρίζουν ότι θα μπορούσαν να κάνουν το τέλειο γάμο στην Formula 1. Πιστεύω ότι εάν οι άνθρωποι της Renault μπορούσαν να κάνουν μία ευχή ο Αλόνσο θα ήταν το δώρο που θα ζητούσαν” τόνισε αρχικά.

Στη συνέχεια είπε την άποψή του για τις πιθανότητες που έχει να γίνει ένας τέτοιος γάμος: "Ο Φερνάντο είναι χωρίς αμφιβολία ο Νο1 υποψήφιος για τη θέση στη Renault, αν δει μια προοπτική θα συμφωνήσει με την ομάδα καθώς υπάρχει και το συναίσθημα που έχει κατακτήσει 2 τίτλους εκεί. Η Renault έχει το μπάτζετ και τη διάθεση να δουλέψει, ο Αλόνσο είχε παλέψει παλιά για το πρωτάθλημα με ένα αμάξι που δεν είχε δυνατότητες".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ