FORMULA 1

F1: Στην Red Bull o Φερστάπεν μέχρι το 2023

F1: Στην Red Bull o Φερστάπεν μέχρι το 2023

Ο Μαξ Φερστάπεν θα βρίσκεται πίσω από το τιμόνι της Red Bull μέχρι το 2023 μετά την τριετή επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ένας από τα μεγάλα ερωτηματικά ενόψει της νέας σεζόν στην Formula 1 βρήκε απάντηση. Το συμβόλαιο του Μαξ Φερστάπεν με την Red Bull ολοκληρωνόταν στο τέλος του 2020, όμως ο Ολλανδός επέκτεινε τη συνεργασία τους με τους "ταύρους" για τρία ακόμα χρόνια.

Έτσι ο 22χρονος θα είναι δεδομένα ο πρώτος οδηγός της Red Bull τουλάχιστον μέχρι το 2023.

Με αυτόν τον τρόπο έβαλε τέλος στα σενάρια που ήθελαν να φεύγει είτε για χάρη της Ferrari, είτε για την Mercedes. Ο Μαξ Φερστάπεν στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την Red Bull δεν έκρυψε την χαρά του.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που επέκτεινα τη συνεργασία μου με την ομάδα. Η Red Bull πίστεψε σε μένα και μου έδωσε την ευκαιρία να βρεθώ στη Formula 1, πράγμα για το οποίο είμαι ευγνώμων. Στο πέρασμα των ετών έχουμε έρθει πιο κοντά με την ομάδα και πέραν από το πάθος όλων και τις επιδόσεις στην πίστα, απολαμβάνω και τη συνεργασία με αυτούς τους σπουδαίους ανθρώπους.

Η νέα συνεργασία με τη Honda και η πρόοδος που σημειώσαμε μαζί τους προηγούμενους δώδεκα μήνες, μου χάρισαν επιπλέον κίνητρα αλλά και πίστη πως μπορούμε να κερδίσουμε μαζί. Σέβομαι τον τρόπο που συνεργάζονται η Red Bull και η Honda και όλοι κάνουν το καλύτερο δυνατό για να φτάσουμε στην επιτυχία. Θέλω να κερδίσω με τη Red Bull και κοινός στόχος μας είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα" τόνισε ο Ολλανδός.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ