FORMULA 1

Formula 1: Η καραντίνα της Μεγάλης Βρετανίας κρατάει τον Φερστάπεν εκτός πίστας

Formula 1: Η καραντίνα της Μεγάλης Βρετανίας κρατάει τον Φερστάπεν εκτός πίστας

Ο οδηγός της Red Bull, Μαξ Φερστάπεν, δεν θα τρέξει στα δοκιμαστικά του Σίλβερστοουν, καθώς για να ταξιδέψει στη Μεγάλη Βρετανία θα πρέπει να μπει σε 14ήμερη καραντίνα.

Η Formula 1 ετοιμάζεται για την εκκίνηση της στις 5 Ιουλίου στην Αυστρία. Η Red Bull επέλεξε την Πέμπτη (25/6) για μία από τις ημέρες γυρισμάτων στην πίστα του Σίλβερστοουν.

Οι filming days αποτελούν μία καλή ευκαιρία ώστε να αφομοιώσει η ομάδα το νέο πρωτόκολλο κατά του COVID-19 και τις νέες συνθήκες που ισχύουν στο άθλημα. Τα τεστ αυτά επιτρέπουν σε κάθε ομάδα να τρέξει μόνο 100 χιλιόμετρα και με ειδικά ελαστικά.

Η Red Bull θα έχει στη διάθεση της μόνο τον Άλεξ Αλμπόν, αφού ο Μαξ Φερστάπεν δεν κατάφερε να ταξιδέψει στη Μεγάλη Βρετανία. Ο Ολλανδός οδηγός θα έπρεπε να μπει σε 14ημερη καραντίνα, όπως προβλέπουν οι κανονισμοί του lockdown στη χώρα. Έτσι, έμεινε στο σπίτι του στο Μονακό.

Αυτό σημαίνει ότι ο Φερστάπεν είναι από τους λίγους οδηγούς που δεν θα έχουν τρέξει είτε με φετινό, είτε με παλαιότερο μονοθέσιο πριν από την έναρξη της σεζόν στο Red Bull Ring.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ