FORMULA 1

Formula 1: Η σφοδρή σύγκρουση του Λεκλέρκ στις μπαριέρες

Formula 1: Η σφοδρή σύγκρουση του Λεκλέρκ στις μπαριέρες

Ο πιλότος της Ferrari, Σαρλ Λεκλέρκ, βγήκε εκτός πίστας και έπεσε πάνω στα ελαστικά που βρίσκονται στις μπαριέρες. Βγήκε σώος και ασφαλής ο 22χρονος Μονεγάσκος. Διεκόπη προσωρινά ο αγώνας για να καθαριστεί η πίστα. (VIDEO)

Το όγδοο Grand Prix της Formula 1 διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής (6/9) στη Μόντσα και η Ferrari είδε και τα δύο μονοθέσιά της να βγαίνουν εκτός αγώνα. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ είχε πρόβλημα με τα φρένα, ενώ ο Σαρλ Λεκλέρκ ατύχημα.

Στον 24ο γύρο ο 22χρονος Μονεγάσκος βγήκε εκτός πίστας και έπεσε πάνω στα ελαστικά που βρίσκονται στις μπαριέρες. Ο πιλότος της Ferrari βγήκε σώος και ασφαλής. "Είμαι καλά" είπε στους μηχανικούς του.

Δείτε το video όπου ο Λεκλέρκ γλίστρησε πριν από την ευθεία εκκίνησης/τερματισμού και έπεσε με πολύ μεγάλη ταχύτητα στα προστατευτικά ελαστικά:

Το αυτοκίνητο ασφαλείας μπήκε στην πίστα και ακολούθησε προσωρινή διακοπή με κόκκινη σημαία για να καθαριστεί η πίστα και να γίνει εν συνεχεία η επανεκκίνηση. Ενδεικτικό της ανακούφισης που επικράτησε για το γεγονός ότι ο Μονεγάσκος είναι καλά στην υγεία του είναι και το tweet της Williams.

"Xαρούμενοι που ο Σαρλ επιβεβαίωσε ότι είναι Ok στη συνομιλία", αναφέρεται σε αυτό μεταξύ άλλων.

Photo credits: Formula 1

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ