FORMULA 1

Formula 1: Λεκλέρκ και Ferrari στην pole position της Μόντσα

Ferrari driver Charles Leclerc of Monaco celebrates taking pole position during the qualifying session at the Monza racetrack, in Monza, Italy, Saturday, Sept. 7, 2019. The Formula one race will be held on Sunday. (AP Photo/Luca Bruno)
Ferrari driver Charles Leclerc of Monaco celebrates taking pole position during the qualifying session at the Monza racetrack, in Monza, Italy, Saturday, Sept. 7, 2019. The Formula one race will be held on Sunday. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο Σαρλ Λεκλέρκ με τη Ferrari θα ξεκινήσει από την pole position στο GP της Μόντσα. Πίσω του οι δυο Mercedes των Λιούις Χάμιλτον και Βάλτερι Μπότας.

Η Ferrari θα βρίσκεται στην pole position του GP της Μόντσα, καθώς ο Σαρλ Λεκλέρκ ήταν ταχύτερος και κατέκτησε την πρώτη θέση, λίγες ημέρες μετά την πρώτη του νίκη στην καριέρα του στην πίστα του ΣΠΑ.

Πίσω από τον 21χρονο Μονεγάσκο οδηγό θα βρίσκονται οι δύο Mercedes. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Λιούις Χάμιλτον και την τρίτη ο Βάλτερι Μπότας. Η έτερη Ferrari με πιλότο τον Σεμπάστιαν Φέτελ θα ξεκινήσει από την τέταρτη θέση.

Οι τρεις τους δεν πρόλαβαν να ξεκινήσουν το γύρο μετά την έξοδο του Κίμι Ράικονεν κι έτσι μέτρησε ο χρόνος που είχαν κάνει μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο. Στην πέμπτη και έκτη θέση θα ξεκινήσουν οι δύο Renault των Ντανιέλ Ρικιάρντο και Νίκο Χούλκενμπεργκ.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ