Όπως έγινε γνωστό στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το ουγγρικό γκραν πρι οι δύο οδηγοί της Williams, Τζορτζ Ράσελ και Νίκολας Λατίφι, θα αγωνίζονται και το 2021 με τη βρετανική ομάδα.

Με το ίδιο δίδυμο οδηγών, τους Τζορτζ Ράσελ και Νίκολας Λατίφι, θα αγωνίζεται και το 2021 στη Formula 1 η Williams. Αυτό έγινε γνωστό στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το ουγγρικό γκραν πρι την Πέμπτη (16/7).

ADVERTISING

Ο Ράσελ ήταν γνωστό πως είχε υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με τη βρετανική ομάδα το οποίο έληγε στο τέλος του 2021, ωστόσο ήταν ανοιχτό το ενδεχόμενο να μετακομίσει στη Mercedes, της οποίας αποτελεί από το 2017 μέλος του προγράμματος νεαρών οδηγών. Κάτι τέτοιο δεν θα γίνει όμως. Ο Ράσελ επιβεβαίωσε ότι μένει στη Williams για το 2021 λέγοντας: «Υπέγραψα τριετές συμβόλαιο με τη Williams και θα μείνω εκεί για το 2021, για να "χτίσω" πάνω στην περσινή χρονιά και σ' αυτήν που ελπίζω ότι θα αποδειχθεί η φετινή». Και σε ερώτηση για το αν απογοητεύτηκε απάντησε: "Όχι, δεν είμαι καθόλου απογοητευμένος με τη Mercedes. Δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο, η Κλερ ήταν σταθερή με την απόφασή της ότι δεν ήταν πρόθυμη ή δεν ήταν έτοιμη να με αφήσει να φύγω και τελικά, καθώς έχω συμβόλαιο με τη Williams, πρέπει να σεβαστώ αυτήν την απόφαση. Επομένως είμαι εδώ, θα δώσω ό,τι έχω για την Williams φέτος και την επόμενη χρονιά και θα δούμε τι θα γίνει μετά από αυτό".

ADVERTISING

Εν συνεχεία ζητήθηκε και από τον Λατίφι να επιβεβαιώσει ότι έχει συμβόλαιο για την επόμενη χρονιά και απάντησε: "Έχω μια πολυετή συμφωνία με την ομάδα, επομένως, ναι, θα είμαι με την ομάδα το 2021".