FORMULA 1

Formula 1: Ο Νόρις άνοιξε την σαμπάνια χτυπώντας την στο πόντιουμ

Third placed Mclaren driver Lando Norris of Britain, right, sprays champagne race winner Mercedes driver Valtteri Bottas of Finland after the Austrian Formula One Grand Prix at the Red Bull Ring racetrack in Spielberg, Austria, Sunday, July 5, 2020. (Mark Thompson/Pool via AP)
Third placed Mclaren driver Lando Norris of Britain, right, sprays champagne race winner Mercedes driver Valtteri Bottas of Finland after the Austrian Formula One Grand Prix at the Red Bull Ring racetrack in Spielberg, Austria, Sunday, July 5, 2020. (Mark Thompson/Pool via AP) AP

Ο Λάντος Νόρις ανέβηκε για πρώτη φορά στο πόντιουμ σε αγώνα της Formula 1 και ο τρόπος με τον οποίο άνοιξε τη σαμπάνια έγινε viral. (VIDEO)

Ο πρώτος αγώνας της χρονιάς στην Formula 1 ήταν επεισοδιακός, μόλις έντεκα μονοθέσια κατάφεραν να δουν την καρό σημαία στην πίστα του Red Bull Ring με τον Μπότας να είναι ο μεγάλος νικητής.

Ιδιαίτερη σημασία είχε ο αγώνας και για τον Λάντο Νόρις ο οποίος για πρώτη φορά κατάφερε να ανέβει στο πόντιουμ.

Μόνο που ο Βρετανός κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις και να γίνει viral κατά τη διάρκεια του τελετουργικού που ακολούθησε τον αγώνα. Όπως θα δείτε και στη σχετική ανάρτηση της formula 1 ο Λάντο Νόρις άνοιξε την σαμπάνια του χτυπώντας την πάνω στο πόντιουμ!

Φυσικά η συγκεκριμένη ενέργεια του έγινε γρήγορα viral.. Βέβαια, όπως θα δείτε και παρακάτω αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίοι επιλέγει να ανοίγει τις σαμπάνιες ο Λάντο Νόρις.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ