FORMULA 1

Formula 1: Ο Ραϊκόνεν τράκαρε την Alfa Romeo C38 μέσα σε πέντε λεπτά

Sauber Formula One driver Kimi Raikkonen of Finland listens to a mechanic during Pirelli F1 testing in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Tuesday, Nov. 27, 2018.(AP Photo/Kamran Jebreili)
Sauber Formula One driver Kimi Raikkonen of Finland listens to a mechanic during Pirelli F1 testing in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Tuesday, Nov. 27, 2018.(AP Photo/Kamran Jebreili) AP

Μόλις πέντε λεπτά χρειάστηκε ο Κίμι Ραϊκόνεν για να τρακάρει την Alfa Romeo του στις πρώτες δοκιμές στην πίστα της Βαρκελώνης.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε οι δομικές του νέου μονοθεσίου της Alfa Romeo για το νέο πρωτάθλημα της Formula 1, καθώς ο Κίμι Ραϊκόνεν τράκαρε στις πρώτες δοκιμές.

Η ιταλική ομάδα επιστρέφει μετά από 34 χρόνια στο πρωτάθλημα της Formula 1 και υπέγραψε συμβόλαιο με τον 39χρονο Φινλανδό πιλότο ο οποίος είχε φύγει από την Ferrari τον περασμένο Σεπτέμβριο, καθώς τη θέση του πήρε ο Τσαρλς Λεκλέρκ.

Λίγες ημέρες μετά την επίσημη παρουσίαση του μονοθεσίου Alfa Romeo C38 ξεκίνησαν και οι χειμερινές δοκιμές στην πίστα της Βαρκελώνης.

Κάθε αρχή και δύσκολη όμως, με τον Ραϊκόνεν να τρακάρει -χωρίς πάντως να χτυπήσει-, με το video πάντως να κάνει το γύρο του κόσμου, χωρίς να φαίνεται όμως ο τρόπος με τον οποίο η Alfa Romeo C38 βγήκε εκτός πίστας.

Δείτε το:

Photocredits: AP/Kamran Jebreili

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ