FORMULA 1

Formula 1: Ο Σέρτζιο Πέρεζ αποχωρεί από τη Racing Point

Formula 1: Ο Σέρτζιο Πέρεζ αποχωρεί από τη Racing Point

Άνοιξε ο δρόμος για τον γάμο του Σεμπάστιαν Φέτελ με τη Racing Point που θα μετονομαστεί Aston Martin, καθώς ο Σέρτζιο Πέρεζ ανακοίνωσε πως αποχωρεί στο τέλος της σεζόν από την ομάδα.

Ανοιχτή και επίσημα είναι από το βράδυ της Τετάρτης (9/9) η μία θέση στη Racing Point, καθώς ο Σέρτζιο Πέρεζ ανακοίνωσε ότι στο τέλος του φετινού πρωταθλήματος της Formula 1 αποχωρεί από την ομάδα. Ο 30χρονος οδηγός δεν θα είναι μέρος της Aston Martin, σε αντίθεση με τον Λανς Στρολ που θα κρατήσει τη θέση του και θα έχει όπως όλα δείχνουν στο πλευρό του τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

" Κάθε πράγμα στη ζωή έχει μια αρχή και ένα τέλος. Μετά από επτά χρόνια μαζί, η θητεία μου στην ομάδα ολοκληρώνεται. Με πονάει γιατί πόνταρα σε αυτή την ομάδα σε δύσκολους καιρούς, καταφέραμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και αισθάνομαι περήφανος που έσωσα τις δουλειές πολλών teammates μου" αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο Μεξικανός οδηγός, που έχει την υποστήριξη του δισεκατομμυριούχου Κάρλος Σλιμ και θα βρει έναν τρόπο για να μείνει στη Formula 1 και μετά από το 2020.

" Δεν έχω κάποιο plan b, θέλω όμως να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Αυτό θα εξαρτηθεί από το αν θα υπάρξει κάποιο project που θα μου δώσει κίνητρο για να συνεχίσω να δίνω το 100% σε κάθε γύρο" πρόσθεσε ο Πέρεζ.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ