MOTORSPORTS

Formula 1: O Σουμάχερ δεν είναι πια καθηλωμένος στο κρεβάτι

Formula 1: O Σουμάχερ δεν είναι πια καθηλωμένος στο κρεβάτι
AP PHOTO/SHIZUO KAMBAYASHI

Σύμφωνα με σημερινό (17/12) δημοσίευμα της Daily Mirror, η κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ έχει βελτιωθεί αισθητά, σε σημείο που σηκώνεται μόνος του από το κρεβάτι!

Πέρασαν 5 χρόνια από τη μοιραία στιγμή που ο Μίκαελ Σουμάχερ χτύπησε το κεφάλι του πάνω σε έναν βράχο, ενώ έκανε σκι με τον 14χρονο γιο του στις γαλλικές Άλπεις. Σε αυτό το μεγάλο διάστημα, η οικογένειά του επέλεξε να κρατήσει την κατάσταση της υγείας του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όμως, ένα νέο δημοσίευμα της Daily Mirror ρίχνει άπλετο φως στην υπόθεση του Μίκαελ Σουμάχερ υποστηρίζοντας ότι ο θρύλος της Formula 1, δεν είναι πια καθηλωμένος στο κρεβάτι αλλά στέκεται με αποφασιστικότητα και δύναμη στα πόδια του.

Μάλιστα, σύμφωνα με πηγές της βρετανικής εφημερίδας, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 μπορεί να πλέον να περπατάει μόνος του και να μετακινείται άφοβα εντός της πολυτελούς βίλας που έχει αγοράσει η οικογένειά του.

Αξίζει, επίσης, να αναφερθεί ότι εάν πράγματι ευσταθούν τα δημοσιεύματα, ο Μίκαελ Σουμάχερ θα συναντήσει τους φίλους και τους συγγενείς του έπειτα από πέντε ολόκληρα χρόνια, ανήμερα της συμπλήρωσης των πεντηκοστών του γενεθλίων, στις αρχές Ιανουαρίου!

Photo Credits: AP Photo/Shizuo Kambayashi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ