FORMULA 1

Formula 1: Στην Aston Martin ο Φέτελ

Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany poses for a photo at the Australian Formula One Grand Prix in Melbourne, Thursday, March 12, 2020. (AP Photo/Rick Rycroft)
Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany poses for a photo at the Australian Formula One Grand Prix in Melbourne, Thursday, March 12, 2020. (AP Photo/Rick Rycroft) AP

Ο 33χρονος Γερμανός πιλότος και τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, Σεμπάστιαν Φέτελ μένει στη Formula 1 και θα τρέχει από το 2021 με το μονοθέσιο της Aston Martin.

Η Racing Point, η οποία θα μετονομαστεί από την επόμενη σεζόν σε Aston Martin Racing, ανακοίνωσε τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 θα παραμείνει στο πρωτάθλημα, αλλά όχι στη Ferrari.

"Είμαι ενθουσιασμένος που επιτέλους μπορώ να μοιραστώ αυτά τα ευχάριστα νέα για το μέλλον μου. Είμαι πολύ περήφανος που θα ανήκω στην Aston Martin από το 2021. Είμαι εντυπωσιασμένος με τα αποτελέσματα της ομάδας ως τώρα και ελπίζω πως το μέλλον θα είναι ακόμα πιο λαμπρό» είπε στις πρώτες δηλώσεις του ο Φέτελ", υποστήριξε ο 33χρονος Γερμανός πιλότος.

Θα είναι από τους δύο βασικούς οδηγούς της Aston Martin με τον Λανς Στρολ.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ