FORMULA 1

GP Τοσκάνης: Χάος στο Μουτζέλο, έξι εγκαταλείψεις σε έξι γύρους

GP Τοσκάνης: Χάος στο Μουτζέλο, έξι εγκαταλείψεις σε έξι γύρους
AP PHOTO/LUCA BRUNO, POOL

Η μια εγκατάλειψη πίσω από την άλλη στο GP της Τοσκάνης στη Formula 1 από τους πρώτους γύρους. Το αυτοκίνητο ασφαλείας χρειάστηκε να μπει δυο φορές σε έξι γύρους, ενώ βγήκε και η κόκκινη σημαία.

Η δράση στη Formula 1 συνεχίστηκε με το Grand Prix της Τοσκάνης, με το αυτοκίνητο ασφαλείας στους πρώτους γύρους να είναι πάντως ο πρωταγωνιστής, καθώς χρειάστηκε να μπει δυο φορές στους έξι πρώτους γύρους.

Αρχικά, μπήκε λίγο μετά την εκκίνηση. Στην πρώτη στροφή ο Στρολ χτύπησε τον Σάινθ και εν συνεχεία υπήρξε σύγκρουση του Γκασλί με τον Φερστάπεν, ο οποίος βγήκε εκτός πίστας και εγκατέλειψε τον αγώνα μαζί με τον Γάλλο.

Λίγο αργότερα το αυτοκίνητο ασφαλείας έφυγε, αλλά όχι για πολύ, καθώς χρειάστηκε εκ νέου η συνδρομή του, αφού ακολούθησε το χάος.

Στις πίσω θέσεις, Σάινθ, Μάγκνουσεν, Λατίφι και Τζιοβινάτζι έμπλεξαν σε τρομακτικό τρακάρισμα. Μάλιστα και οι τέσσερις εγκατέλειψαν το GP, ενώ από το Team Radio του Σάινθ ακούστηκε "Θέε μου! Αυτό ήταν επικίνδυνο". Όπως στο Grand Prix της Τοσκάνης έτσι και αυτή τη φορά έκανε την εμφάνισή της η κόκκινη σημαία, ώστε να σταματήσει ο αγώνας και να καθαριστεί η πίστα. Ο αγώνας συνεχίστηκε μετά από 20 λεπτά περίπου.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ