FORMULA 1

Grand Prix Γερμανίας: Poleman ο Χάμιλτον, προβληματικές ξανά οι δυο Ferrari

Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain steers his car during the French Formula One Grand Prix at the Paul Ricard racetrack in Le Castellet, southern France, Sunday, June 23, 2019. (AP Photo/Claude Paris)
Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain steers his car during the French Formula One Grand Prix at the Paul Ricard racetrack in Le Castellet, southern France, Sunday, June 23, 2019. (AP Photo/Claude Paris) AP

Τι και αν οι δυο Ferrari των Φέτελ και Λεκλέρκ έδειχναν σε σούπερ κατάσταση στις ελεύθερες δοκιμές του Grand Prix της Γερμανίας. Στα επίσημα δοκιμαστικά αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα, με τον Χάμιλτον να παίρνει την pole position.

Στις ελεύθερες δοκιμές του Grand Prix της Γερμανίας για τη Formula 1 οι δυο Ferrari των Φέτελ και Λεκλέρκ έδειχναν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, εν αντιθέσει με τη Mercedes του Χάμιλτον και του Μπότας. Όλα αυτά μέχρι τα επίσημα δοκιμαστικά, όπου αντιστράφηκαν οι ρόλοι...

Ο νυν παγκόσμιος πρωταθλητής πήρε την pole position στο GP που θα διεξαχθεί αύριο (28/7) στην πίστα του Χόκενχαϊμ. Πίσω από τον Βρεταν θα εκκινήσει η Red Bull του Μαξ Φερστάπεν, ενώ τρίτος ήταν ο έτερος πιλότος της Mercedes, ο Βάλτερι Μπότας.

Όσο για τα μονοθέσια της σκουντερία, αντιμετώπισαν το ίδιο μηχανικό πρόβλημα, με αποτέλεσμα ο Γερμανός να μην μπορέσει να κάνει καν γύρο, ο δε Μονεγάσκος να μη συμμετάσχει στο Q3. Έτσι, ο Φέτελ θα ξεκινήσει τελευταίος και ο Λεκλέρκ από τη 10η θέση.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ