FORMULA 1

Η Ferrari δεν θα καταθέσει έφεση για τον Φέτελ

Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany steers his car out of a curve during a qualifying session at the Barcelona Catalunya racetrack in Montmelo, just outside Barcelona, Spain, Saturday, May 11, 2019. The Spanish F1 Grand Prix race will be held on Sunday. (AP Photo/Joan Monfort)
Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany steers his car out of a curve during a qualifying session at the Barcelona Catalunya racetrack in Montmelo, just outside Barcelona, Spain, Saturday, May 11, 2019. The Spanish F1 Grand Prix race will be held on Sunday. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Η Ferrari αποφάσισε να μην κυνηγήσει τελικά την υποθεση με την ποινή των πέντε δευτερολέπτων στον Σεμπάστιαν Φέτελ στο GP του Καναδά και δεν καταθέτει έφεση.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ τερμάτισε πρώτος στο GP του Καναδά, όμως η νίκη πήγε στον Λιούις Χάμιλτον και αυτό γιατι ο Γερμανός πιλότος της Ferrari τιμωρήθηκε με ποινή πέντε δευτερολέπτων και δεν κατάφερε να τερματίσει σε χρόνο μεγαλύτερο από τον Βρετανό, ώστε να κρατήσει την πρώτη θέση.

Οι αντιδράσεις από την πλευρά του τέσσερις φορές παγκόσμιου πρωταθλητή με τη Red Bull ήταν ακραίες, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβαινε και η ιταλική ομάδα ήταν έτοιμη να κυνηγήσει μέχρι τέλους την υπόθεση, προκειμένου να δικαιωθεί.

Εντέλει, φαίνεται πως η Ferrari θα κάνει πίσω και δεν θα καταθέσει έφεση. Ο επικεφαλής της, Ματία Μπινότο, έστειλε επιστολή στη FIA και ενημέρωσε ότι η υπόθεση δεν θα έχει συνεχεια και ως εκ τούτου η νίκη πηγαίνει στον πιλότο της Mercedes.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ