MOTORSPORTS

Κέρδισε μια θέση και εκκινεί 8ος ο Φέτελ στο GP της Ιαπωνίας

Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany steers his car during the Belgian Formula One Grand Prix in Spa-Francorchamps, Belgium, Sunday, Aug. 26, 2018. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany steers his car during the Belgian Formula One Grand Prix in Spa-Francorchamps, Belgium, Sunday, Aug. 26, 2018. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP

Από την 8η θέση θα εκκινήσει ο Σεμπάστιαν Φέτελ στο GP της Ιαπωνίας μετά την ποινή που επέβαλαν οι αγωνοδίκες στον Εστεμπάν Οκόν.

Από την 8η θέση θα εκκινήσει ο Σεμπάστιαν Φέτελ στο GP της Ιαπωνίας μετά την ποινή που επέβαλαν οι αγωνοδίκες στον Εστεμπάν Οκόν, καθώς ο οδηγός της Force India δέχθηκε ποινή τριών θέσεων.

Ο λόγος είναι ότι δεν επιβράδυνε αρκετά, όταν βγήκε κόκκινη σημαία στην τρίτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών μετά το ατύχημα του Νίκο Χούλκενμπεργκ, ο οποίος χτύπησε τις μπαριέρες.

Ο Οκόν είχε καταταγεί 8ος στα επίσημα δοκιμαστικά, ωστόσο, μετά την ποινή που του επιβλήθηκε, θα εκκινήσει από την 11η θέση. Η τιμωρία έχει ως αποτέλεσμα ο Φέτελ, ο οποίος κατετάγη 9ος, να εκκινήσει μια θέση πιο πάνω θέση, ενώ μια θέση στην εκκίνηση κέρδισαν και οι Σέρχιο Πέρες και Σαρλ Λεκλέρκ.

Ο Γερμανός πιλότος της Ferrari βρίσκεται στην δεύτερη θέση της κατάταξης των οδηγών, 50 βαθμούς πίσω από τον Λιούις Χάμιλτον, ο οποίος θα εκκινήσει από την pole position με την Mercedes.

AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ