FORMULA 1

Μικ Σουμάχερ: "Είναι τιμή να με συγκρίνουν με τον πατέρα μου"

Mick Schumacher warms up ahead of a test drive with his new formula 2 Prema racing car at the Yas Marina Circuit in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Friday, Nov. 30, 2018. (AP Photo/Kamran Jebreili)
Mick Schumacher warms up ahead of a test drive with his new formula 2 Prema racing car at the Yas Marina Circuit in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Friday, Nov. 30, 2018. (AP Photo/Kamran Jebreili) AP

Ο Μικ Σουμάχερ αναφέρθηκε στη σύγκριση που γίνεται με τον πατέρα του, Μίκαελ, ενώ μίλησε και για τις πρώτες του εμπειρίες από τη Ferrari.

Το επώνυμο Σουμάχερ είναι ιδιαίτερα βαρύ για τον 20χρονο Μικ, ωστόσο εκείνος δηλώνει έτοιμος να σηκώσει αυτό το φορτίο. Ο γιος του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητής της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ, θα αγωνιστεί φέτος στη Formula 2, ενώ ήδη έχει ενταχθεί στη ακαδημία οδηγών της Ferrari.

O Μικ Σουμάχερ μίλησε για τη σύγκριση που γίνεται με τον πατέρα του καθώς και για τις πρώτες εικόνες του από τη Scuderia.

"Το να με συγκρίνουν με τον πατέρα μου δεν με ενοχλεί, δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για μένα. Είναι τιμή να με συγκρίνουν με τον καλύτερο οδηγό στην ιστορία της Formula 1" τόνισε αρχικά ο πρωταθλητής της Formula 3.

Στη συνέχεια μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι άνθρωποι της Ferrari: "Μπορώ να μάθω πάρα πολλά από τη Ferrari γιατί έχουν μεγάλη εμπειρία και θέλω να δουλέψω μαζί τους για να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ. Στη Ferrari με υποδέχτηκαν εγκάρδια, σαν να ήμουν μέλος της οικογένειας τους".

Τέλος, μιλώντας για τη νέα χρονιά και τη συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Formula 2 είπε: "Το βήμα δεν είναι και τόσο μεγάλο. Οι χρόνοι στους γύρους είναι σίγουρα πιο γρήγοροι στην Formula 2, ωστόσο αυτό έχει να κάνει κυρίως με τα ελαστικά και να τα κατανοήσω. Αυτό θεωρώ ότι θα είναι και το πιο δύσκολο κομμάτι απ όλα".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ