FORMULA 1

Ο Τσαρλς Λεκλέρκ έβγαλε τη Ferrari στους δρόμους του Μαρανέλο

Ο Τσαρλς Λεκλέρκ έβγαλε τη Ferrari στους δρόμους του Μαρανέλο

Με έναν πραγματικά ιδιαίτερο και συμβολικό τρόπο επέλεξε η Ferrari να γυρίσει την Πέμπτη (18/6) στις δοκιμές εν όψει της έναρξης της Formula 1 στις 5 Ιουλίου στο Red Bull Ring της Αυστρίας (VIDEO).

Δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη της σεζόν στο Red Bull Ring, δύο εβδομάδες πριν από το πρώτο από τα δύο Grand Prix της Formula 1 που θα γίνουν στην Αυστρία, η Ferrari έπιασε ξανά δουλειά και ξεκίνησε με τον πιο συμβολικό τρόπο καθώς ο Τσαρλς Λεκλέρκ πήρε το μονοθέσιό του και έκανε το πρωί της Πέμπτης (18/6) βόλτες στους δρόμους του Μαρανέλο προς έκπληξη των κατοίκων που απόλαυσαν αυτό το μοναδικό θέαμα.

Σύμφωνα με τη Scuderia, ο 22χρονος Μονεγάσκος έγινε ο πρώτος οδηγός στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας που οδήγησε ένα μονοθέσιο στους δρόμους της πόλης, 110 μέρες μετά από τις χειμερινές δοκιμές στην Καταλούνια της Βαρκελώνης τον περασμένο Φεβρουάριο. Η διαδρομή του Λεκλέρκ ξεκίνησε από την ιστορική πύλη του εργοστασίου της Ferrari και ολοκληρώθηκε στην πίστα του Φιοράνο όπου ο νεαρός οδηγός φωτογραφήθηκε με το μονοθέσιο του 2020.

" Καλημέρα Μαρανέλο, συγγνώμη που σε ξύπνησα τόσο νωρίς σήμερα το πρωί, πήγαινα στη δουλειά" έγραψε ο Λεκλέρκ, σε tweet που δημοσιεύθηκε στις 8:02.



TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ