MOTORSPORTS

Το συγκινητικό γράμμα της Κορίνα Σουμάχερ για τον σύζυγό της

Former Formula One World champion Michael Schumacher and his wife Corina, wave at their arrival in Oviedo, northern Spain, Friday Oct. 26 2007 before the ceremony of the year's prestigious Prince of Asturias prizes. Schumacher will receive the 2007 Prince of Asturias Sport Award. (AP Photo/Bernat Armangue)
Former Formula One World champion Michael Schumacher and his wife Corina, wave at their arrival in Oviedo, northern Spain, Friday Oct. 26 2007 before the ceremony of the year's prestigious Prince of Asturias prizes. Schumacher will receive the 2007 Prince of Asturias Sport Award. (AP Photo/Bernat Armangue) AP

Ο δημιουργός του τραγουδιού του Μίκαελ Σουμάχερ, Σάσα Χέρτσενμπαχ, αποκάλυψε ότι η σύζυγος του σπουδαίου πιλότου του είχε στείλει ένα συγκινητικό γράμμα για να τον ευχαριστήσει.

Οδεύουμε στη συμπλήρωση πέντε χρόνων από το ατύχημα του Μίκαελ Σουμάχερ και ο Γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 να εξακολουθεί να δίνει τη δική του μάχη για να διατηρηθεί στη ζωή και να μπορέσει να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του.

Το Δεκέμβριο του 2014 ο Σάσα Χέρτσενμπαχ είχε εμπνευστεί από την περιπέτεια του Μίκαελ Σουμάχερ και είχε γράψει ένα τραγούδι με τίτλο "Γεννήθηκε για να μάχεται".

Ο Χέρτσενμπαχ έδωσε συνέντευξη στην οποία αποκάλυψε πως η Κορίνα Σουμάχερ του είχε στείλει ένα γράμμα για να τον ευχαριστήσει για την κίνησή του. Σε αυτό η Κορίνα Σουμάχερ του έγραψε: "Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για το μήνυμά σας και το όμορφο δώρο σας το οποίο μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε. Είναι τόσο παρήγορο να λαμβάνουμε τόσες ευχές για ανάρρωση. Δίνει δύναμη στην οικογένειά μας. Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Μίκαελ είναι μαχητής και δεν εγκαταλείπει ποτέ".

Δείτε το τραγούδι που είχε γραφτεί για τον Μίκαελ Σουμάχερ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ