MOTOGP

Aprilia All Stars: Τα δέκατα γενέθλια της RSV4

Aprilia All Stars: Τα δέκατα γενέθλια της RSV4

Εμπρός σε 10 χιλιάδες φίλους της, η Aprilia, μαζί με την ομάδα του MotoGP, παρουσίασε στο Μουτζέλο δύο εκδόσεις της RSV4 για τα δέκατα γενέθλιά της supersport μοτοσικλέτας της.

Η Aprilia κάλεσε όλους τους φίλους της στο Μουτζέλο για τον εορτασμό των 10ων γενεθλίων της RSV4 στο πρώτο "Aprilia All Stars", και με την παρουσία της αγωνιστικής της ομάδας του MotoGP, των αναβατών της και μιας πλειάδας "θρύλων" των αγώνων, αποκάλυψε τη νέα RSV4 1100 Factory των 217 ίππων, καθώς και την επετειακή της έκδοση Χ που αγγίζει τους 225 ίππους.

Στη νέα RSV4 1100 Factory των 217 ίππων συγκεντρώνεται η τεχνολογία και αγωνιστική εμπειρία που έχει αποκομίσει η φίρμα του Νοάλε - στοιχεία που εκφράζονται ακόμα πιο ακραία στη έκδοση Χ, που δημιουργήθηκε για τα δέκατα γενέθλια της RSV4, και αγγίζει τους 225 ίππους με βάρος 165 κιλών.

Η ομάδα Aprilia Racing Gresini βρέθηκε στην πίστα με τις RS-GP 2019, που έκαναν το ντεμπούτο τους πριν από δύο εβδομάδες στο MotoGP του Κατάρ, με αναβάτες τους Αντρέα Ιανόνε και Μπράντλεϊ Σμιθ.

Aprilia All Stars: Τα δέκατα γενέθλια της RSV4

Ήταν οι ίδιοι εκείνοι που αποκάλυψαν τις νέες εκδόσεις Aprilia RSV4, και στη συνέχεια τις οδήγησαν στην πίστα πλαισιωμένοι από ένα εξαιρετικό πλήρωμα πρωταθλητών από τον κόσμο της Aprilia: Μαξ Μπιάτζι, Λόρις Καπιρόσι, Μανουέλ Πογκιάλι, Άλεξ Γκραμίνι και Ρομπέρτο Λοκατέλι.

Η ημέρα του πρώτου "Aprilia All Stars", στο μεταξύ, ήταν γεμάτη με πλούσια δρώμενα για τους φανατικούς της μάρκας. Μεταξύ άλλων, ο Μπιάτζι έκανε έναν τιμητικό γύρο με την RS250, παγκόσμια πρωταθλήτρια του 1995, όλοι οι αναβάτες συμμετείχαν σε έναν αγώνα με τα σκούτερ Aprilia SR150 (στον οποίο τελικά επικράτησε ο Πογκιάλι), ενώ στο pitlane υπήρχε έκθεση με τις μοτοσικλέτες που έγραψαν την αγωνιστική ιστορία της Aprilia, η οποία απαριθμεί 54 παγκόσμιους τίτλους, 7 εκ των οποίων στο WSBK, και 294 νίκες σε GP.

Aprilia All Stars: Τα δέκατα γενέθλια της RSV4

Στο τέλος μία εντυπωσιακή παρέλαση μοτοσυκλετών Aprilia μπήκε στην πίστα, στην ίδια όπου οι μοτοσυκλέτες από το Noale έχουν θριαμβεύσει 23 φορές σε παγκόσμια Grands Prix.

Έτσι ολοκληρώθηκε μια εορταστική ημέρα για τους οπαδούς της ιταλικής μάρκας που γέμισαν τις κερκίδες και τα paddock, καθώς και για τα εκατοντάδες μέλη της κοινότητας Bearacer που είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τους πιλότους και να μοιραστούν αυτή την εορταστική ημέρα με όλη την ομάδα…

www.driveandtravel.gr

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ