MOTOGP

GP Βαλένθια: Pole position... τίτλου για Márquez

Repsol Honda's Marc Marquez of Spain, during a practice session ahead of the MOTO British Grand Prix at Silverstone racetrack Friday Aug. 25, 2017. (David Davies/PA via AP)
Repsol Honda's Marc Marquez of Spain, during a practice session ahead of the MOTO British Grand Prix at Silverstone racetrack Friday Aug. 25, 2017. (David Davies/PA via AP) DAVID DAVIES/PA VIA AP

Στο... τσεπάκι του έχει τον τίτλο ο Marc Márquez, ο οποίος κατέκτησε την pole position στη Βαλένθια, την ώρα που ο Andrea Dovizioso θα εκκινήσει από την 9η θέση.

Ο Marc Márquez κατάφερε να κατακτήσει την pole position στη Βαλένθια με 1:29.897, παρά την πτώση του και έχει το πάνω χέρι στη μάχη τίτλου με αντίπαλο τον Andrea Dovizioso που εκκινεί ένατος.

Μόνο με... αυτοκτονία θα χάσει το φετινό πρωτάθλημα ο Marc Márquez. Ο αναβάτης της Repsol Honda κατέκτησε την pole position στην πίστα της Βαλένθια και θα εκκινήσει από την κορυφή στο τελευταίο grand prix της σεζόν.

Ο Καταλανός έκανε τον ταχύτερο γύρο στα μέσα των προκριματικών, ωστόσο κανείς δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει, παρότι είχε πτώση στον τελευταίο γύρο του.

Ο μοναδικός ανταγωνιστής του για τον τίτλο του παγκόσμιου πρωταθλητή, Andrea Dovizioso, ο οποίος βρίσκεται 21 πόντους πίσω στη γενική κατάταξη αναβατών, βρέθηκε σε πολύ κακή μέρα και θα εκκινήσει από την 9η θέση με την Ducati του, δύο θέση πίσω από τον Valentino Rossi που ούτε αυτός βρέθηκε σε καλή κατάσταση.

Την πρώτη σειρά του grid συμπληρώνει ο Johann Zarco της Monster Yamaha Tech 3, με καλύτερο χρόνο στον τελευταίο γύρο, καθώς και ο Andrea Iannone με Suzuki Ecstar.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ

GP Βαλένθια: Pole position... τίτλου για Márquez

Photo credits: David Davies/PA via AP

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ