MOTOGP

Moto GP: Ο Μπραντλ στη θέση του Λορένθο στην Γερμανία

German MotoGP rider Stefan Bradl of the Aprilia Racing Team Gresini goes on the course during the second free training for the race on the Sachsenring in Hohenstein-Ernstthal, Germany, Friday, July 15, 2016. (Jan Woitas/dpa via AP)
German MotoGP rider Stefan Bradl of the Aprilia Racing Team Gresini goes on the course during the second free training for the race on the Sachsenring in Hohenstein-Ernstthal, Germany, Friday, July 15, 2016. (Jan Woitas/dpa via AP) JAN WOITAS/DPA VIA AP

Ο Στέφαν Μπραντλ θα είναι εκείνος που θα αντικαταστήσει στη Repsol Honda τον Χόρχε Λορένθο στο GP της Γερμανίας.

Ο τραυματισμός του Χόρχε Λορένθο στον σπόνδηλο δεν θα του επιτρέψει να αγωνιστεί ούτε στο GP της Γερμανίας. Ο Ισπανός αναβάτης τραυματίστηκε στο FP1 της πίστας του Άσεν και δεν μπόρεσε να αγωνιστει ούτε στην Ολλανδία.

Έτσι, οι άνθρωποι της Repsol Honda αποφάσισαν να τον αντικαταστήσουν με τον Στέφαν Μπραντλ.

Ο 29χρονος Γερμανός οδηγός θα είναι εκείνος που θα αγωνιστεί το 5-7 Ιουλίου στην πίστα του Sachsenring. Λίγη ώρα μετά την επισημοποίηση της απόφασης της Honda ο Μπράντλ τόνισε: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ με τη Repsol Honda στη Γερμανία.

Είναι ένας πολύ ξεχωριστός αγώνας για εμένα όντας στην πατρίδα μου, αλλά προφανώς νιώθω άσχημα για τον Lorenzo και του εύχομαι ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει δυνατός. Είμαι χαρούμενος που θα βοηθήσω την ομάδα και το HRC, και θα δούμε τι θα φέρει το Σ/Κ. Συνεργαζόμαστε καλά με τη Honda κι είμαι ευγνώμων για αυτήν την ευκαιρία".

Photo credits: Jan Woitas/dpa via AP

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ