MOTOGP

Moto GP: Pole Position για Κουαρταράρο

France's Fabio Quartararo steers his Yamaha during qualifying practice for the MotoGP Grand Prix of Italy at the Mugello circuit, in Scarperia, Italy, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni)
France's Fabio Quartararo steers his Yamaha during qualifying practice for the MotoGP Grand Prix of Italy at the Mugello circuit, in Scarperia, Italy, Saturday, June 1, 2019. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ο Φάμπιο Κουαρταράρο ήταν ο πιο γρήγορος και θα εκκινήσει από την pole position στο GP που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Άσεν.

Από την pole position θα εκκινήσει στην πίστα του Άσεν ο Φάμπιο Κουαρταράρο. Ο 20χρονος Γάλλος οδηγός ήταν ο ταχύτερος και με χρόνο 1:32.017 έκανε νέο ρεκόρ πίστας. Ο οδηγός της Petronas Yamaha κατέκτησε την δεύτερη διαδοχική pole position και την τρίτη του συνολικά φέτος.

Δίπλα του θα βρίσκονται ο Μάβερικ Βινάλες με τον Άλεξ Ρινς, ενώ ο Μαρκ Μάρκεθ θα εκκινήσει από την τέταρτη θέση.

Αυτοί οι τρεις ήταν και οι μοναδικοί που βρέθηκαν σε απόσταση κάτω του ενός δευτερολέπτου από τον Φάμπιο Κουαρταράρο. Από εκεί και πέρα να υπενθυμίσουμε ότι ο Χόρχε Λορένθο δεν θα αγωνιστεί στον αγώνα αφού τραυματίστηκε στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά, ενώ ο Βαλεντίνο Ρόσι θα εκκινήσει από την 14η θέση αφού δεν κατάφερε να περάσει στο Q2.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Moto GP: Pole Position για Κουαρταράρο

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ GRID

Moto GP: Pole Position για Κουαρταράρο

Photo credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ